'Camdaki Kız'ın Tako’su Hamza Yazıcı ile sevgilisi Şenay Forbes'in aşk tatili

'Camdaki Kız'ın Tako’su 29 yaşındaki oyuncu Hamza Yazıcı, aynı yaştaki sevgilisi Şenay Forbes ile çıktıkları Alaçatı tatilinden paylaşımları ile sosyal medyada dikkat çekiyor.

Güldür Güldür ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler'de ve aynı kanaldaki Camdaki Kız dizisinde Tako karakterini oynayan Hamza Yazıcı, tatil sezonunu sevgilisiyle birlikte açtı. Dizisi sezon finali yapan oyuncu, sevgilisi Şenay Forbes ile Alaçatı'ya gitti.

Aşkları dolu dizgin devam eden ikili şu sıralar tatiline devam ediyor. Sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraflarla dikkat çeken ikiliye beğeni yağıyor.

Hamza Yazıcı sevgilisi Şenay Forbes ile tatilde görüntülendi. Hayatındaki her şeyin güzel gittiğini söyleyen oyuncu, "Biraz tatil yapıp İstanbul'a döneceğim" derken ilişkisi hakkında da konuştu.


"O BANA YÜRÜDÜ BEN DE KOŞTUM"

Hayatında her şeyin yolunda olduğunu belirten başarılı oyuncu, "Camdaki Kız sezon arası verdi. Biraz tatil yapıp İstanbul'a döneceğim" dedi.

Şenay Forbes ile ilişkisi hakkında da konuşan Hamza Yazıcı sözleri şöyle devam etti: "Bana 'sempatiksin' diye yürüdü. İlk atak ondan geldi. Ben de elimden geleni ardıma koymadım, onun koştuğu kadar koştum."

İşte çiftin sosyal medyadan paylaştıkları çok konuşulan o kareleri...

Hamza Yazıcı sevgilisi Şenay Forbes

'Camdaki Kız'ın Tako’su Hamza Yazıcı ile sevgilisi Şenay Forbes'in aşk tatili - Resim : 2

Hamza Yazıcı sevgilisi Şenay Forbes

Hamza Yazıcı sevgilisi Şenay Forbes

'Camdaki Kız'ın Tako’su Hamza Yazıcı ile sevgilisi Şenay Forbes'in aşk tatili ile ilgili etiketler Alaçatı Hamza Yazıcı Şenay Forbes
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.