Camdaki Kız'ın Succession'dan araklanan sahneleri gündemde! Senaryoda para ve güç değişikliği

İlk sezonu ile olduğu kadar ikinci sezonu ile de büyük ilgi gören Camdaki Kız dizisinin konusunun oldukça tanıdık bir yapım ile büyük benzerlikler gösterdiği ortaya çıktı. Ünlü psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adı taşıyan romanında sahneye uyarlanan Camdaki Kız dizisindeki senaryo kıtlığını yapımcıları Succession dizisine yönlendirdi.

Perşembe akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi ilk sezonun ardından ikinci sezonunda da adından söz ettirmeye devam ediyor. Burcu Biricik’in hayat verdiği Nalan karakterinin acı dolu hayat hikayesini anlatan dizide oyuncu kadrosunun zenginliği de gözlerden kaçmıyor. Ancak işlenen farklı konular benzer özellikli bir başka dizinin ortaya çıkmasına neden oluyor.

Ünlü Türk psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından sahneye aktarılan Camdaki Kız dizisinde kitapta anlatılanların dışına çıkıldığı da artık bir gerçeğe dönüştü. Koroğlu ailesinde Rafet ile Gülcihan’ın çocukları olan Sedat, Selen ve Muzo’nun rekabeti dikkatlerden kaçmazken Succession’daki efsane sahneler akıllara gelmeden olmuyor.

Camdaki Kız'ın Succession'dan araklanan sahneleri gündemde! Senaryoda para ve güç değişikliği

Succession’da dünyanın en büyük medya şirketlerinden birinin sahibi olan Logan Roy ve onun ilgisini sıra dışı yollarla kazanmaya çabalayan dört çocuğun hikayesi konu alınıyor. Aslında Camdaki Kız’da Sedat, Selen ve Muzo kardeşler babaları Rafet’in ilgisini çekmek için varını yoğunu ortaya koyuyor.

Para ve güç bağımlılığının ailevi değerleri nasıl etkilediği bir kez daha ortaya çıkarken devasa şirketlerin kendi içlerinde bile ne denli kutuplaştığı ve ailevi değerlerin tıpkı bir saltanat gibi şekillenerek nasıl siyasetle birleşebileceği gözler önüne seriliyor.

Camdaki Kız'ın Succession'dan araklanan sahneleri gündemde! Senaryoda para ve güç değişikliği - Resim : 2

Bu nedenle senaristlerin aslında Camdaki Kız romanından tamamen saptıkları Succession’a kesin geri dönüş yaptıkları net bir şekilde ortaya çıkıyor.

Camdaki Kız'ın Succession'dan araklanan sahneleri gündemde! Senaryoda para ve güç değişikliği ile ilgili etiketler Camdaki Kız Succession
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.