Camdaki Kız'ın Şoför Hayrisi Görücüye Çıkıyor: Nalan İle Sedat Aşkında Son Perde...

Sonunda Camdaki Kız’da bütün taşlar yerine oturuyor. Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren dizide merakla beklenen şoför Hayri karakteri büyük bir sürprizle geri dönüyor. Rafet tüm bu olup bitenlere dayanamayarak kalp krizi geçiriyor.

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizilerinden Camdaki Kız’da şoför Hayri karakteri görücüye çıkıyor. Uzunca bir süredir merakla beklenen karakter arasında yer alan Hayri bir anda herkesin hayatına girerek sancılı günlerin habercisi oluyor. Şoför Hayri’ye Çukur dizisinden de tanınan isim olan Cihangir Ceyhan hayat veriyor.

Son olarak da geçen sezon Alev Alev dizisinde Ömer karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu yeni sezonda Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’da Nalan’ın yasak aşkı şoför Hayri’yi oynuyor.

Camdaki Kız'ın Şoför Hayrisi Görücüye Çıkıyor: Nalan İle Sedat Aşkında Son Perde...

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından sahneye uyarlanan Camdaki Kız’da son yayınlanan 12. bölüm fragmanında görünen Hayri karakterinin kollarında Rafet’in kalp krizi geçirmesi ise dikkatlerden kaçmıyor.

Cihangir Ceyhan Kimdir?

15 Temmuz 1989 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Cihangir Ceyhan, aslen anne tarafından Diyarbakırlıdır. Babası ise Elazığlıdır. Eğitimini tamamladıktan sonra ilk olarak Sıfır Bir dizisinde Cio karakteri ile ün yapmıştır.

Camdaki Kız'ın Şoför Hayrisi Görücüye Çıkıyor: Nalan İle Sedat Aşkında Son Perde... - Resim : 2

Show TV’nin en çok izlenen dizilerinden Çukur’un 2. sezonunda Azer karakterine hayat veren Ceren son olarak da Alev Alev dizisinde canlandırdığı Ömer karakteri ile bir kez daha gönülleri fethetmişti.

Camdaki Kız'ın Şoför Hayrisi Görücüye Çıkıyor: Nalan İle Sedat Aşkında Son Perde... ile ilgili etiketler Cihangir Ceyhan Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.