Camdaki Kız'ın Sedatı Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi ortaya çıktı

'O Ses Türkiye' yarışmasıyla adını duyuran, Kırmızı Oda'da Can karakteriyle rol alan ve son olarak Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterine hayat veren 30 yaşındaki oyuncu Feyyaz Şerifoğlu, aşk yaşadığı kendisinden 5 yaş büyük olan Kanal D Haber Hafta Sonu sunucusu Merve Dinçkol ile birlikte görüntülendi.

O Ses Türkiye isimli ses yarışmasında seslendirdiği "İnci Tanem" adlı şarkıyla hafızalara kazınan ve Burcu Biricik, Enis Arıkan, Hande Ataizi, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Merve Polat gibi isimlerin başrolü paylaştığı büyük bir beğeni ile izlenen Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Sedat karakteriyle izleyici karşısına çıkan genç oyuncu Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi merak konusu oldu. Son dönemin gözde oyuncularından Şerifoğlu sevgilisiyle ilk kez kameralara yakalanadı.

 Camdaki Kız'ın Sedatı Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi ortaya çıktı

Kanal D'nin reyting rekortmeni Camdaki Kız dizisiyle ününe ün katan Feyyaz Şerifoğlu sevgilisiyle ilk kez görüntülendi. Feyyaz Şerifoğlu'nun sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı.

SEVGİLİSİ TANIDIK ÇIKTI

Dizide yasak aşk yaşayan zengin aile çocuğunu canlandıran Feyyaz Şerifoğlu'nun özel hayatı merak konusu olmuştu. Snob Magazin'de yer alan habere göre; Şerifoğlu'nun 35 yaşındaki Kanal D Haber Hafta Sonu sunucusu Merve Dinçkol ile birliktelik yaşadığı öğrenildi.

Camdaki Kız'ın Sedatı Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi ortaya çıktı


İLK KEZ BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER

Şerifoğlu ve Dinçkol, Rumelihisarı'nda kahvaltı çıkışı görüntülendi. İkili, özel hayatlarıyla ilgili gelen sorularını yanıtsız bıraktı.

Camdaki Kız'ın Sedatı Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi ortaya çıktı

 

Camdaki Kız'ın Sedatı Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi ortaya çıktı ile ilgili etiketler merve dinçkol feyyaz şerifoğlu Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.