Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in yürek burkan hikayesi: 'Babamla tanışmıyorum'

Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın NTV'de ekrana gelen 'Empati' programına konuk olan Burcu Biricik, babasıyla ilgili yaptığı açıklamalarıyla gündem oldu. Programda babasıyla hiç tanışmadığını söyleyen Burcu Biricik'in bilinmeyen yaşam hikayesi ortaya çıktı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği 'Nalan' karakteriyle adından söz ettiren 33 yaşındaki oyuncu Burcu Biricik, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sorularını yanıtladı. Ahmet Mümtaz Taylan, Türkiye'nin konuştuğu 18 yaşında öldürülen Zehra Bayır'ın hikayesini paylaşırken Burcu Biricik'in duygusal aile hikayesi günyüzüne çıktı.

burcu biricik

Ahmet Mümtaz Taylan'ın "Zehra babasından yardım istemeli miydi?" sorusunda Burcu Biricik şu cevabı verdi:

"İstemeliydi... Ben de istemezdim, büyük ihtimal... Yani o zamana kadar yoksan ve ben bu yaşıma kadar bir şekilde yaşam savaşı verip kendi kendime bir şekilde... 'Neredeysen orada kal' derdim. Ben babamla tanışmıyorum... Şimdi öyle değil, şimdi herkesi anlamaya çalışıyorum. Hayat ona da bir şey getirmiştir, öylesini tercih etmiştir, başka bir yola girmek zorunda kalmıştır. Bunların hepsiyle kabullenip yola devam ediyorsun. Ben olsam ben de yardım istemeyebilirdim."



burcu biricik

Ahmet Mümtaz Taylan'ın "Kardeşin için bütün hayallerinden vazgeçer miydin?" sorusunu yöneltmesi üzerine Burcu Biricik oyunculuk mesleğine atılmadan önce garsonluk, kuaförlük ve palyaçoluk yaptığını söyledi:

''Benim abim öyle bir şey yaptı benim için, bir tanem. Ben o zaman okuyordum. Abim liseyi bitirdi ve 'Ben çalışayım, Burcu'nun okuması lazım' dedi. Annem, abim, ben ev arkadaşı gibiydik, herkes çalışıyordu. O esnada okul dışında da çalışıyordum. Herkes evin kirasını ödeyip, masraflarını karşılıyordu. Ben o esnada kafede çalışıyordum. Daha sonra ajansa girip çalışmaya başlamıştım. Benim garsonluğum var, kuaförde çalışmışlığım var. Üniversitede palyaçoluk yaptım. Ben baya insanların sünnetlerinde, kınalarında, düğünlerinde küçük çocukları oynattım. Bunların hepsine güzel bir yerden bakıyorum. Hepsi muhteşem tecrübeler. Abim çalıştı, üniversiteye ben gittim. Benim burslarımı bağladı, ben İzmir'de okudum. Abim şimdi Danimarka'da. 2 tane çocuğu var, orada evlendi, keyfi yerinde çok şükür. Aramızda 2 yaş fark var. Bizde de anne-baba boşandı, velayet anne de kaldı... Sevgi her şeyin kurtarıcısı, yürekten saf sevgiye inanıyorum, sevgi, güven hissi varsa, şartlar ne olursa olsun önemli değil.''


Biricik açıklamalarına şöyle devam etti: ''Annemle biraz daha arkadaş gibiyiz. Hep öyleydi. Annemle babam ben çok küçükken ayrıldı. Annem çalışmak durumunda kaldı. Ben de anneannem ve dedemle büyüdüm. Sevgiyle büyüdüm. Sevgi duvarlarım sağlam olduğu için ben o savaştan sağlam çıktım. 4-7 yaş arasındaki anne - baba olayı biraz sıkıntılıydı.''

 

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in yürek burkan hikayesi: 'Babamla tanışmıyorum' ile ilgili etiketler Burcu Biricik ahmet mümtaz taylan camdaki kız nalan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.