Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'dan estetik itirafı

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan ve Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterine hayat veren 38 yaşındaki sempatik oyuncu Enis Arıkan, Instagram'dan bir takipçisinin 'yüzünde hiç estetik var mı?' sorusuna cevap verdi.

Oyunculuk hayatına başladığı ilk günden beri yüzündeki değişimiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Enis Arıkan, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.


YÜZÜNE YAPTIRDIĞI İŞLEMLERİ ANLATTI

Arıkan'a bir takipçisi 'yüzünde estetik var mı?' sorusunu sordu. Arıkan göz kenarlarına iğne yaptırdığını, yanaklarını doldurttuğunu ve düşen burnunu kaldırttığını söyledi.

Enis Arıkan

Enis Arıkan, 2019 yılında konuk olduğu 2. Sayfa programında estetik yaptırdığını söyleyerek şöyle konuşmuştu;

''Her yerimde estetik var, minik minik yaptırıyorum. Botoks değil, ışık dolgusu yaptırdım. Saçlarım vardı ama azdı. Sonra saç ektirdim. Daha sonra dizi için saçıma protez taktılar ve bir daha kendi saçımı kullanmak istemedim. Takıntılı bir adam olduğum için denize asla girmiyorum. Göbeğim görünecek diye yıllarca denize girmedim. O benim deliliğim, çok takıntılıyım.''

 

Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'dan estetik itirafı ile ilgili etiketler Enis Arıkan estetik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.