Camdaki Kız'da Sezon Finali Sürprizi Geliyor! Dilinizi Isırın, Feride, Nalan'a Babasının Açıklıyor

Hikayesiyle izleyicisine travmalar yaşatan Camdaki Kız 43. bölümüyle bir sır perdesini aralıyor. Tehlikeli bir karakter olan Feride Nalan'a babasının kim olduğunu açıklayacak. Öte yandan Cana'nın hamilelik haberi de Camdaki Kız Sedat'ı şaşkınlığa uğratıyor. Camdaki Kız yeni bölüm haberini sizler için araştırdık.

Perşembe akşamları izleyicisini ekran başına kilitleyen Camdaki Kız yeni bölümleriyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Dizinin hikayesi yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilse de bazı gerçekler sezon finaline saklandı. Camdaki Kız 43. bölümünde Nalan'ın babasının ismini Feride Hanım açıklıyor. Camdaki Kız'da Sezon Finali Sürprizi Geliyor! Dilinizi Isırın, Feride, Nalan'a Babasının Açıklıyor.

Camdaki Kız Nalan'ın babasının ismini açıklayan Feride uzun süredir merak edilen bir soruya da cevap vermiş olacak. Nalan'ın, "Babam Kim" sorusuna hasta yatağında cevap verecek olan Nur Sürer'in canlandırdığı Feride Hanım karakteri de dizideki görevini tamamlamış olacak.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Hande Ataizi'nin başrollerinde oynadığı Camdaki Kız yeni bölümünde ise Cana'nın hamilelik haberi damga vuruyor. Camdaki Kız Sedat'ın haberi aldıktan sonra, "Canan, saçmalama ya bu yaştan sonra ne çocuğu" tepkisi bebeğin başkasından olabileceği iddialarını da güçlendirdi.

Camdaki Kız'da Sezon Finali Sürprizi Geliyor! Dilinizi Isırın, Feride, Nalan'a Babasının Açıklıyor

Camdaki Kız 43. bölümü Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Camdaki Kız'da Sezon Finali Sürprizi Geliyor! Dilinizi Isırın, Feride, Nalan'a Babasının Açıklıyor ile ilgili etiketler Camdaki Kız camdaki kız yeni bölüm camdaki kız 43. bölüm camdaki kız nalan babası feride burcu biricil nur sürer feyyaz şerifoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.