Camdaki Kız'da Sedat ile Cana'nın Sonu Geliyor! Rafet Bey İpleri Eline Alıyor! İşte Nalan Gerçeği

Camdaki Kız dizisinde sonunda beklenen oluyor. Yaşananlara sessiz kalmayan Rafet Bey, Sedat ile Cana aşkının sonunu getiriyor. Sedat Koroğlu ise yaşananlar ile birlikte tamamen bitiyor.

Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi yeni bölümünde ilginç gelişmeler izleyenleri şok ediyor. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerioğlu’nun başrollerde yer aldığı Camdaki Kız 17. bölümünde yaşanacaklar izleyenleri hayrete düşüyor.

Nalan ile evlenmesi rağmen Cana tutkusundan bir türlü vazgeçemeyen Sedat ne kadar da babasını aldatabileceğini düşünse de bunda tamamen yanılacak. Eline geçen kozlarını iyi değerlendiren Rafet Bey, Cana’yı sıkıştırırken Sedat’a karşı da hayatının en büyük derslerinden birini verecek.

Camdaki Kız'da Sedat ile Cana'nın Sonu Geliyor! Rafet Bey İpleri Eline Alıyor! İşte Nalan Gerçeği

Tüm bu yaşananların yanında Camdaki Kız dizisinin 17. bölümünde şok eden bir kırılma yaşanacak. Sedat Koroğlu resmen bittiğinin ilanını verecektir. Feride ise amacına ulaşamazken Sedat ile Cana’nın sonu sonunda gelmiş olacak.

Sedat’ın foyası tamamen ortaya çıkarken Nalan da gerçeklerden tamamen habersizdir. Diziyi yakından takip edenler de Nalan’ın tüm yaşananlardan haberdar olmasını beklerken yayınlanacak olan yeni bölümde neler yaşacağı konusunda heyecanlı bekleyiş devam etmekte.

Camdaki Kız'da Sedat ile Cana'nın Sonu Geliyor! Rafet Bey İpleri Eline Alıyor! İşte Nalan Gerçeği - Resim : 2

Sonunda olanlara sessiz kalmayan Nalan’da annesi Feride’ye eşi Sedat ile ilgili sakladığı bir şey olup olmadığını sorar. Feride’de Sedat’ın açığını yakaladığı günden bu yana sır küpü haline gelirken Nalan’da çok iyi tanıdığı annesinin bir şeyler sakladığından oldukça emindir. Bu esnada ise köşkteki skandaldan kurtulduğunu sanan Sedat’ta babası Rafet Bey’in kararı ile neye uğradığını şaşırır.

Camdaki Kız'da Sedat ile Cana'nın Sonu Geliyor! Rafet Bey İpleri Eline Alıyor! İşte Nalan Gerçeği ile ilgili etiketler Camdaki Kız Cana sedat
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.