Camdaki Kız’da nihayet Herkesin beklediği yeni bir dönem başlıyor!

Kanal D’nin geçen sezon en başarılı işlerinden biri olan Camdaki Kız’ın reytinglerdeki düşüşü sürüyor. Hikayenin uzaması ve ikinci bölüme bir türlü geçilememesi izleyiciyi bir hayli sıkmıştı. Ancak dün akşamki bölümde yer alan bir sahne artık Camdaki Kız’da yeni bir dönemin yakın olduğunu gösterdi.

Camdaki Kız’ın dün akşamki bölümünde Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan artık daha fazla dayanamıyor ve Hayri’nin yanında ağlıyor. Cihangir Ceyhan’ın hayat verdiği Hayri de bu gözyaşlarına dayanamıyor. Zaten Nalan’a aşık olan Hayri, “Yalnız değilsiniz, ben varım” diyor ve mesajı Nalan’a veriyor. Son karedeki bakışından da anlaşıldığı kadarıyla Nalan da Hayri’nin söylemek istediğini anlıyor.

İşte bu sahne tüm izleyicileri derinden etkiledi. Hem Burcu Biricik’in oyunculuğu hem Hayri’nin Nalan’a olan aşkının ilk işaretini vermesi izleyicilerde büyük bir heyecan yarattı. Bu durum gösteriyor ki, Nalan’ın her şeyi terk ederek Hayri’yle birlikte olacağı yeni dönem çok yaklaşmış durumda.

Camdaki Kız izleyicisi bir süredir diziden yana şikayetçiydi. İzleyiciye göre hikaye o kadar uzadı ki herkesin içi bayıldı. İzleyici bir an önce hikayenin ikinci aşamaya geçmesini istiyor.

Ancak izleyiciye göre senarist seyirciyle inatlaşıyor ve ikinci aşamaya geçme konusunda çok yavaş davranıyor. İzleyici sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda bu inatlaşma devam ettiği sürece Camdaki Kız’ın reytinglerindeki düşüşün süreceğini dile getiriyor.

Hikayenin ikinci bölümünde Nalan her şeyi arkasında bırakarak fakir bir şoför olan Hayri ile beraberliği tercih edecek. Dizinin orijinalinde Hayri evli ve çocuklu bir adam. Fakat Camdaki Kız’da Hayri bekar. Yine de Nalan’ın tüm hayatını bırakıp Hayri ile aşk yaşaması, diziye bambaşka bir süreç yaşatabilir!

Camdaki Kız’da nihayet Herkesin beklediği yeni bir dönem başlıyor! ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.