Camdaki Kız Yeni Sezonda İlk Fire Feride! Nalan Önce Kocasız Sonra Annesiz Kalıyor! İşte O Senaryo

Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın annesi rolünde Feride karakterine hayat veren Nur Sürer hakkında yeni sezondan ilginç haberler gelmeye başladı. Senaryoda değişikliğe giden yapımcıların birkaç isimle yolları ayırması gündeme geldi.

Geçtiğimiz sezonda en çok izlenen yapımlardan birisi olan Camdaki Kız’da senaryo değişikliğine gidiliyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından senaryoya uyarlanan Camdaki Kız dizisinin sosyal medyada ifşa olmasından sonra böyle bir kararın alındığı ve ilk kurbanında Nalan’ın annesini canlandıran Feride olduğu iddia edildi.

Burcu Biricik’in başrollerde oynadığı Camdaki Kız dizisinde kızına hayatı zindan eden anne rolünü canlandıran Nur Sürer’in ilk sezonda gösterdiği başarılı performans çoğu kimse tarafından yakından takip edilmişti. Daha öncesinde Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde rol alan Sürer, uzunca bir zaman Yeşilçam filmlerinde de oynamış ve adından söz ettirmeyi başarmıştı.

Camdaki Kız Yeni Sezonda İlk Fire Feride! Nalan Önce Kocasız Sonra Annesiz Kalıyor! İşte O Senaryo

Camdaki Kız dizisinde aristokrat bir aileden gelen emekli edebiyat öğretmeni rolünü canlandıran ve Nalan’ın annesi Feride karakteri ile ön planda yer alan Nur Sürer, çok titiz bir kadın olmakla birlikte ailesine oldukça düşkündür.

Feride'ye Yol Göründü!

Her şeyi kontrol etmeyi seven ve sert tepkiler veren Feride, 3. bölümde olay yaratan bekaret sahnesinde kızını hastaneye götürmüş ve sosyal medyada da bu sahne uzunca bir süre konuşulmuştu.

Camdaki Kız Yeni Sezonda İlk Fire Feride! Nalan Önce Kocasız Sonra Annesiz Kalıyor! İşte O Senaryo - Resim : 2

Camdaki Kız dizisinde 2. sezona sayılı günler kala şoför Hayri karakterini kimin canlandıracağı da şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Camdaki Kız Yeni Sezonda İlk Fire Feride! Nalan Önce Kocasız Sonra Annesiz Kalıyor! İşte O Senaryo ile ilgili etiketler Burcu Biricik Camdaki Kız feride nur sürer nalan
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.