Camdaki Kız'da Nalan'ın kuma gideceği yeni isim! Türkan karakteri Ayça Ayşin Turan'ın!

Cumartesi akşamında yayınlanan son bölümü ile ekranlara veda eden Ada Masalı dizisinin başrol oyuncusu Ayça Ayşin Turan’ın sezonun en flaş yapımlarından biri olan Camdaki Kız için teklif aldığı iddia edildi. Dizide Haziran karakterine hayat veren güzel oyuncunun bu teklifi nasıl değerlendireceği merak konusu…

Yaz sezonuna damga vuran dizilerden birisi olan Ada Masalı 25. bölüm final yaparak hayranlarına veda etti. Son bölümde aşkı Poyraz ile nikah masasına oturan Haziran’ın mutlu anları takipçileri tarafından yakından izlenirken geriye müthiş anların sadece fotoğrafı kaldı.

Ancak kulislerden alınan son iddialar doğrultusunda Ada Masalı dizisinde Haziran karakterine hayat veren Ayça Ayşin Turan’ın Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen yapımlardan Camdaki Kız için teklif aldığı söylentileri hızla yayıldı. Camdaki Kız dizisinin sıkı takipçileri sık sık Hayri’nin karısı olan Türkan karakterinin kim tarafından canlandırılacağını merak ederken gelen bu iddia ortalığı karıştırdı.

Camdaki Kız'da Nalan'ın kuma gideceği yeni isim! Türkan karakteri Ayça Ayşin Turan'ın!

Camdaki Kız’ın gelecek olan bölümlerinde Nalan’ın psikolojik olarak yıpranacağı ve bunun yanında yalnız ve sevgiye muhtaç bir hale geldiğinde Hayri’nin bundan faydalanarak Nalan’ı kendisine bağlayacağı da aslında bir gerçek olarak biliniyor.

Sedat ile artık eskisi kadar güçlü bir bağa sahip olmayan Nalan ise evli olmasına rağmen Hayri’ye gönül vererek hayatını baştan sona komple değiştiriyor.

Ayça Ayşin Turan için Camdaki Kız iddiası

Son olarak Ada Masalı dizisinde canlandırdığı Haziran karakteriyle oldukça sevilen Ayça Ayşin Turan için gelen bu iddia henüz doğrulanmazken güzel oyuncunun bundan sonraki süreçte neler yapacağı ise şimdiden merak ediliyor.

Camdaki Kız'da Nalan'ın kuma gideceği yeni isim! Türkan karakteri Ayça Ayşin Turan'ın! - Resim : 2

İlerleyen zamanlarda Camdaki Kız dizisiyle ilgili olarak görüşmelerin tamamlanması halinde Ayça Ayşin Turan, Hayri’nin karısı olarak Türkan karakteriyle izleyenlerin karşısında olacak ve hikaye baştan sona yeniden şekil alacak.

Camdaki Kız'da Nalan'ın kuma gideceği yeni isim! Türkan karakteri Ayça Ayşin Turan'ın! ile ilgili etiketler Ayça Ayșin Turan Camdaki Kız Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.