Camdaki Kız'da Nalan'a İlk Darbe Türkan'dan Geliyor! Hayri'nin Karısı Rolü Aslıhan Güner'in

Reyting rekorları kıran Camdaki Kız dizisinde Hayri’nin karısını canlandıracak Türkan için yeni bir isim daha ortaya atıldı. Sadece 5 bölümde final yapan Uzak Şehrin Masalı dizisinin güzel oyuncusunun Camdaki Kız ile flört halinde olduğu iddia edildi.

Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisi her bölümü ile izleyenleri ekran başında tutmaya devam ederken yeni senaryoda yapıma dahil olan Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakterinin karı Türkan’ı oynayacak isimler arasında bir yenisi daha eklendi. Daha öncesinde Türkan karakteri için bir çok isim geçerken bunlar arasında en kuvvetli muhtemellerden biriside Neslihan Atagül gösteriliyordu.

Camdaki Kız dizisinin sıkı takipçileri sık sık Türkan isminin kim olacağını merak ederken Hayri karakterinin aslında evli oluşu ve Nalan’a karşı derin duygular beslemesi senaryonun ne derecede yön değiştireceğinin bir işareti olarak benimsendi. İlk sezon finalinin hemen ardından Hayri’nin Cihangir Ceyhan oluşu kimilerinde sevinçle karşılanırken bazı izleyenler ise bu duruma biraz tepkiliydi.

Camdaki Kız'da Nalan'a İlk Darbe Türkan'dan Geliyor! Hayri'nin Karısı Rolü Aslıhan Güner'in

Dizide ilerleyen bölümlerde Nalan’ın psikolojik olarak yıpranacağı ve bunun yanında yalnız ve sevgiye muhtaç bir hale geldiğinde Hayri’nin bundan faydalanarak Nalan’ı kendisine bağlayacağı da aslında bir gerçek. Sedat ile artık eskisi kadar güçlü bir bağa sahip olmayan Nalan ise evli olmasına rağmen Hayri’ye gönül verecek.

Türkan karakteri için Aslıhan Güner iddiası

Sadece 5 bölümde final yapan Uzak Şehrin Masalı dizisinde Umay’ı canlandıran Aslıhan Güner’in Camdaki Kız dizisinde Türkan’ı canlandıracağı son gelen iddialar arasında yer almakta. Daha öncesinde de Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinde boy gösteren Güner özellikle sosyal medyada hayranları tarafından sıkça takip edilmekte.

Camdaki Kız'da Nalan'a İlk Darbe Türkan'dan Geliyor! Hayri'nin Karısı Rolü Aslıhan Güner'in - Resim : 2

İlerleyen zamanlarda Camdaki Kız dizisiyle ilgili olarak görüşmelerin tamamlanması halinde Aslıhan Güner, Hayri’nin karısı olarak Türkan karakteriyle izleyenlerin karşısında olacak ve hikaye baştan sona yeniden değişecek.

Camdaki Kız'da Nalan'a İlk Darbe Türkan'dan Geliyor! Hayri'nin Karısı Rolü Aslıhan Güner'in ile ilgili etiketler Aslıhan Güner Camdaki Kız Türkan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.