Camdaki Kız'da Nalan Yetim Kalıyor! Feride'ye Bekleyen Hazin Son! Şok Eden İntihar

Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın annesini canlandıran Feride karakteri Nur Sürer’den hayranları oldukça üzecek yeni bir haber geldi. Hikayeye göre yeni sezonda Feride’yi oldukça kötü bir son beklemekte. Buna göre de; senaryoda yeni değişiklerin olması da gündemde.

Sadece Kanal D ekranlarının değil yayınlanan diziler arasında en fazla reytinge sahip olan yapımların en başında gelen Camdaki Kız için yeni sezon hazırlıklarında son aşamaya gelindi. Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adı taşıyan romanından sahneye uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan ile annesi Feride arasında yaşananlar günlerde konuşulmuş ve hatta bekaret testi sahnesi de akıllara kazınmıştı.

Camdaki Kız'da Nalan Yetim Kalıyor! Feride'ye Bekleyen Hazin Son! Şok Eden İntihar

Son bölümü ile sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara veren başrollerinde Burcu Biricik'in oynadığı Camdaki Kız dizisinde yeni sezon büyük bir heyecanla beklenirken senaryoda bazı değişikliklere gidileceği iddia edildi. Bunların en başında ise Nalan’ın annesi olan Feride karakterini canlandıran Nur Sürer olacağı beklenmekte.

Feride'nin Şok Eden İntiharı!

Daha öncesinde Nalan’ın aşık olacağı Hayri karakteri için şimdiden pek çok isim gündeme gelirken bunların en başında yer alan isim Çukur dizisinden aşina olduğumuz Cihangir Ceyhan oldu. Bununla birlikte diğer isimler arasında Burak Deniz, Erkan Kolçak Köstendil ve son olarak da Akın Akınözü isimleri geçti.

Camdaki Kız'da Nalan Yetim Kalıyor! Feride'ye Bekleyen Hazin Son! Şok Eden İntihar - Resim : 2

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabına göre; Feride karakterinin Sedat ile Nalan’ın evlenmesinden yaklaşık 1 yıl sonra kocası olan Adil Bey’in kalp krizinden hayatını kaybetmesiyle bu acıya daha fazla dayanamayarak intihar edeceği yönünde gerçekleşmesi olayı.

Gelen bu iddialar ile birlikte Camdaki Kız yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş artık son evresine kadar geldi. Dizinin yeni sezon bölümlerinin 2021 yılının Eylül ayının sonlarında Kanal D ekranlarında yeniden izleyicisiyle buluşması bekleniyor.

Camdaki Kız'da Nalan Yetim Kalıyor! Feride'ye Bekleyen Hazin Son! Şok Eden İntihar ile ilgili etiketler Burcu Biricik Camdaki Kız nur sürer feride nalan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.