Camdaki Kız'da Nalan Karakteri El Değiştiriyor: Burcu Biricik'in Yerine Neslihan Atagül

Camdaki Kız dizisinde yer yerinden oynuyor. Başrol oyuncularından Burcu Biricik hakkında gelen son haberler sonrasında Nalan karakteri için güzel oyuncu Neslihan Atagül’ün ismi geçiyor. Reytinglerde sorun yaşamak istemeyen yapımcılar ise şimdiden her şeyi sıkı tutuyor.

Kanal D ekranlarının Perşembe akşamlarında en çok izlenen dizileri arasında yer alan Camdaki Kız hakkında son günlerde ortaya atılan iddialar izleyenleri şaşkına çevirdi. Yayınlandığı ilk sezonun ardından 2. sezonu ile de reyting rekorları kıran Camdaki Kız dizisinin başrolünde değişiklik olacağı iddiaları kulislerden gelen haberlerle bir kez daha belirginlik kazandı.

Bu durum karşısında sessizliğini korumaya devam eden Burcu Biricik’in Camdaki Kız dizisinden ayrılacağı iddiaları hayranları büyük bir şoka uğratırken bundan sonraki süreçte neler yaşanacağı konusunda yeni bilgilerde alınıyor.

Camdaki Kız'da Nalan Karakteri El Değiştiriyor: Burcu Biricik'in Yerine Neslihan Atagül

Son yıllarda oynadığı dizilerde büyük bir ses getiren Burcu Biricik son olarak Perşembe akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde sergilediği Nalan karakteri ile oldukça konuşuluyor. Başrol oyuncusu Burcu Biricik’in zor günler yaşadığı ve dizide yer alan bazı sahnelerde sıkıntı çektiği iddia ediliyor.

Adı daha öncesinde Türkan karakteri ile gündeme gelen ve son olarak Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Nare karakteri ile bilinen Neslihan Atagül’e teklif yapma hazırlığı yapıldığı ve oyuncunun daha önceden yaptığı açıklamalarında artık sahnelerde dönmeye yeşil ışık yaktığı ifade edilmişti.

Camdaki Kız'da Nalan Karakteri El Değiştiriyor: Burcu Biricik'in Yerine Neslihan Atagül - Resim : 2

İlerleyen günlerde Camdaki Kız dizisinde neler yaşanacağı ve Burcu Biricik’in yapımdan çıkıp çıkmayacağı daha çok netlik kazanacak.

Camdaki Kız'da Nalan Karakteri El Değiştiriyor: Burcu Biricik'in Yerine Neslihan Atagül ile ilgili etiketler Burcu Biricik Neslihan Atagül Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.