Camdaki Kız'da mezar taşının gizemi! Feride'nin sakladığı sır Sema İpekoğlu Nalan'ın gerçek annesi

Camdaki Kız’da artık düğümler yavaş yavaş çözülüyor. Yeni bölümde Adil Bey’in Sema İpekoğlu adı yazılı bir mezara çiçek bırakması Nalan’ın radarına girmesine sebep oluyor. Feride için artık yolun sonu görünürken Nalan gerçekleri öğrenmeye başlıyor.

Ve Camdaki Kız’da gerçekler bir bir dökülüyor. Perşembe akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Camdaki Kız’da masum karakterlerinden Nalan artık her şeyi yavaş yavaş öğrenmeye başlıyor. Diziye yeni gelen Melisa karakterinin gizemi devam ederken Adil Bey’in bir mezar taşının başına çiçek bırakması herkesi şoke eden sahne olarak akıllara kazınıyor.

Adil Bey’in Cana ile olan ilişkisinden şüphelen Feride kızı Nalan’ı onun peşine takıyor. Adil’i sıkı takibe alan Nalan aslında gerçeklerin hiçte Feride’nin düşündüğü gibi olmadığını babasının bir mezara elinde çiçekle gittiğinde anlıyor. Hayatının en büyük sırrını öğrenmeye ramak kalan Nalan ise o anlarda ne yapacağını bilemiyor.

Camdaki Kız'da mezar taşının gizemi! Feride'nin sakladığı sır Sema İpekoğlu Nalan'ın gerçek annesi

Nalan aslında mezarlıkta kendi doğum günüyle aynı günde ölen birini görünce her şeyden şüphelenirken Sema İpekoğlu ismi akıllara bir kez daha kazınıyor. Kitapta bu tamamen farklı anlatılırken bundan sona ne olacağı da merak ediliyor.

Nalan’ın büyük bir şok yaşayacağı gerçeği kesinlikle değişmezken Camdaki Kız’da yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Muzo’nun Melisa ile olan ilişkisi aile içerisinde bir kaos ortamı yaşatırken Sedat ise son durumlardan faydalanarak bir anda Melisa’nın karşısında bitiveriyor.

Camdaki Kız'da mezar taşının gizemi! Feride'nin sakladığı sır Sema İpekoğlu Nalan'ın gerçek annesi ile ilgili etiketler Camdaki Kız nalan sema ipekoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.