Camdaki Kız'da fırtınalar kopuyor! Hayri ile Nalan aşkının arasına Melisa Aslı Pamuk giriyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve son haftalardaki reytingi ile adından söz ettiren Camdaki Kız dizisi nihayet yeniden romana geri dönül yaptı. Düşen reytingler ile beraber Hayri ile Nalan arasındaki yakınlaşmada yepyeni bir ismin daha ortaya çıkacağı iddia edildi.

Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisi için final iddiaları güçlenirken ortaya bambaşka bir isim daha atıldı. Son haftalarda reytingleri tavan yapan ve Mahkum dizisiyle kafa kafaya giden Camdaki Kız’a Türkan karakteri için yeni bir isim iddiası ortaya çıktı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından sahneye uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Hayri ile Nalan’ın yakınlaşması kopacak olan fırtınaların habercisi olarak ön planda yer alıyor. Romana göre evli olan şoför Hayri’nin eşi olan Türkan karakteri için Melisa Aslı Pamuk’un adı kulislerde geçiyor.

Camdaki Kız'da fırtınalar kopuyor! Hayri ile Nalan aşkının arasına Melisa Aslı Pamuk giriyor

Son bölümde Nalan'ın annesi Feride, Hayri’nin kızına olan ilgisini fark edince ikisini de hata yaptıkları konusunda uyarmıştı. Hayri’nin işten çıkarılması için elinden gelen her şeyi yapması beklenen Feride’nin bu tavrı karşısında Nalan’ın nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu.

Camdaki Kız'da fırtınalar kopuyor! Hayri ile Nalan aşkının arasına Melisa Aslı Pamuk giriyor - Resim : 2

Eğer ki Hayri işten çıkarılırsa Nalan onun yokluğunda sevdiğinin tamamen farkına varabilecek ve evi terk ederek Hayri’nin yanına taşınabilecek. Hayri’nin tamda bu anda evli olduğunu anlayacak Nalan, sevdiği adamın eşi Türkan ile tanışacak.

Camdaki Kız'da fırtınalar kopuyor! Hayri ile Nalan aşkının arasına Melisa Aslı Pamuk giriyor ile ilgili etiketler Camdaki Kız nalan Hayri Türkan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.