Camdaki Kız'da Final Öncesi Bomba Patladı! Feride Ölüyor, Hayri Boşanıyor

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Camdaki Kız 60. bölümüyle artık finalin ışığını gördük. Yeni bölüm fragmanında Sedat'tan boşanmak istediğini aile üyelerine açıklayan Nalan'ın annesi Feride'den de itiraf geldi. Öte yandan Hayri de karısından boşanma kararı aldı. İşte Camdaki Kız dizisinden bomba gelişmeler...

Artık seyircisine bomba gibi bir final hazırlayan Camdaki Kız 60. bölüm fragmanıyla bomba gibi bir final yapacağının sinyallerini verdi. Geçtiğimiz sezondan bu yana hikayesiyle seyircisini ekran başıına kilitleyen dizide sona yaklaşılırken düğüm de birer birer çözülmeye başladı.

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Cihangir Ceyhan, Selma Ergeç, Enis Arıkan ve Tamer Levent gibi usta isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinde bomba gelişmeler ardı arında yaşanmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde yine korse giymek zorunda kalan Nalan, yeni bölümde aile üyelerine Feyyaz'dan boşanmak istediğini dile getiriyor.

Hafta içi Cana karakterini oynayan Hande Ataizi'nin diziden ayrılacağını duyuran Camdaki Kız 60. bölümüyle de final ışığını yaktı. Nalan, Feyyaz'dan boşanırken Feride'de Hayri ve Nalan ilişkisini gözleriyle görüyor.

Nalan'ın annesi Feride'nin itirafıyla sarsılacak Camdaki Kız yeni bölümüyle birlikte finalde neler olacağı da merak konusu oldu. Hayri ile yasak aşk yaşayan Nalan, istediği hayata kavuşabilecek mi ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

FERİDE ÖLÜYOR MU?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Feride'nin ölümü de yakınlaştı gibi gözüküyor. Nur Sürer'in oynadığı Feride kitapta ölmese de senaryoda öleceği iddia ediliyor.

Camdaki Kız 60. bölüm Perşembe akşamı Kanal D'de.

Camdaki Kız'da Final Öncesi Bomba Patladı! Feride Ölüyor, Hayri Boşanıyor ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.