Camdaki Kız'da Feride'den Nalan'a Büyük Oyun... "Ben Aslında Senin Annen Değilim"

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakteri bir kez daha zor durumda kalıyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisinde Feride’nin Nalan’a olan son sözleri olay yaratıyor ve artık her şeyin eskisi gibi olmayacağını ortaya çıkarıyor.

Başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı Camdaki Kız yeni sezonu oldukça iyi başladı. iyi reytingler almaya devam eden dizide taşlar yerinden bir kez daha oynarken yeni bölümler ise merakla beklenmekte.

Nalan ile Sedat arasında ilerleyen bölümlerde neler yaşanacağı merakla takip edilirken Feride’nin onların ilişkilerindeki rolü de kıskaç altına alınıyor. Yeni bölümde Burcu Biricik’in hayat verdiği Balan karakteri oldukça zor durumda kalıyor.

Camdaki Kız'da Feride'den Nalan'a Büyük Oyun... "Ben Aslında Senin Annen Değilim"

Sedat ile Nalan arasında bir yakınlaşma olmaması Feride’nin canını oldukça sıkarken Nalan’ın yeni bölümde büyük bir sınav vermesi de kaçınılmaz bir hale geliyor. Nalan ile Sedat’ı gözetleyen Feride’yi yakalan Muzo, yaşananlara şahit olurken Feride’nin son sözleri herkesi derinden sarsıyor.

Muzo, "Siz çocuğu için yaşadığını zanneden ama onu yavaş yavaş yok eden annelerden birisiniz" diyerek aslında Feride’ye olan tepkisini ortaya koyuyor. Bir an için tamamen ortada kalan Nalan’a ise ilk tepki annesinden geliyor. Feride telefonda Nalan’a "Ben aslında senin annen değilim" diyerek herkesi şoke eden bir yanıt veriyor.

Camdaki Kız'da Feride'den Nalan'a Büyük Oyun... "Ben Aslında Senin Annen Değilim" - Resim : 2

Camdaki Kız 12. yeni bölümü ile 23 Eylül Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısında olacak.

Camdaki Kız'da Feride'den Nalan'a Büyük Oyun... "Ben Aslında Senin Annen Değilim" ile ilgili etiketler Burcu Biricik Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.