Camdaki Kız'da Cihangir Ceyhan'dan Ters Köşe: Asıl Şoför Hayri Karakteri Kadir Doğulu'nun...

Camdaki Kız dizisinde şoför Hayri karakteri için ilginç bir iddia ortaya atıldı. 2. yeni sezonun başlaması ile beraber herkes Hayri karakterinin ortaya çıkmasını beklerken bu ismin Cihangir Ceyhan olacağı yönünde görüşler vardı. Asıl olay ise tam da burada patlak verdi.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Camdaki Kız dizisi 10. bölümü ile yeniden izleyenlerinin karşısına çıktı. Nalan ile Sedat’ın evliliğinde halen daha Feride’nin gölgesinin gitmediği gözlemlenirken annesinin zulmünden kurtulamayan Nalan’ın gönül vereceği Hayri karakteri içinde heyecanlı bekleyiş başladı.

Camdaki Kız dizisinde kuşkusuz herkesin merakla beklediği sorulardan biriside Hayri karakterinin son durumu oldu. Yaklaşık 3-4 bölüm sonra şoför Hayri karakterinin diziye dahil olması beklenirken bu ismin Çukur dizisinden de tanınan Cihangir Ceyhan olduğu biliniyordu.

Camdaki Kız'da Cihangir Ceyhan'dan Ters Köşe: Asıl Şoför Hayri Karakteri Kadir Doğulu'nun...

Ancak gerçeklerin böyle olmadığı ve Hayri karakteri için bazı sorunların çıktığı iddia edildi. Yakın bir zamanda final yapan Aşkın Tarifi dizisinde başrol oynayan Kadir Doğulu ile her konuda anlaşıldığı son gelen iddialar arasında yer aldı.

Camdaki Kız'da Cihangir Ceyhan'dan Ters Köşe: Asıl Şoför Hayri Karakteri Kadir Doğulu'nun... - Resim : 2

Gelecek olan 11. bölümde Hayri karakterinin bir kez daha ortaya çıkmasına artık kesin gözüyle bakılırken yüzünün gösterilmeyeceği konuşuldu. Nalan yeni hayatına alışmaya çalışırken Köroğlu ailesi de yeni olaylarla sarsılacak ve her şey sil baştan yeniden değişecek.

Camdaki Kız'da Cihangir Ceyhan'dan Ters Köşe: Asıl Şoför Hayri Karakteri Kadir Doğulu'nun... ile ilgili etiketler Kadir Doğulu Cihangir Ceyhan Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.