Camdaki Kız'da Burcu Biricik'e Efsane Partner Geliyor! Yeni Şoför Hayri Kadir Doğulu İddiası

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Yeni sezona az bir zaman kala her gün yeni bir ismin gündeme geldiği reyting rekortmeni dizide son isim Aşkın Tarifi dizisinden geldi.

Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisi hayranları yeni sezon için geri sayıma başlarken özellikle Hayri karakterini kimin canlandıracağı merak konusu oldu. Sedat’tan ayrılarak kendisine yeni bir yol çizecek olan Nalan’ın aşık olarak evli olduğunu bile bile kuma gideceği şoför Hayri karakteri için bomba gibi bir isim gündem oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşkın Tarifi dizisinin iki bölüm sonrasında final yapacağı kesinleşirken başrol oyuncularından Kadir Doğulu’ya Hayri karakteri için teklif gittiği kulislerde belirginleşmeye başladı. İlk sezonda 9 bölümü yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın aşık olacağı karakteri canlandıracak Hayri için daha öncesinde başka isimlerde gündeme gelmişti.

Camdaki Kız'da Burcu Biricik'e Efsane Partner Geliyor! Yeni Şoför Hayri Kadir Doğulu İddiası

Yaz sezonunun sonlarına doğru yaklaşılırken ilk olarak Hayri için Çukur dizisinde önemli bir role sahip olarak Azer karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan’ın ismi ön plana atılmış ve uzunca bir süre gündemi meşgul etmişti. Onunla beraber Maraşlı dizisinin başrol oyuncusu Burak Deniz’in de adı Camdaki Kız ile anılmıştı.

Aşkın Tarifi’nde partneri Serra Arıtürk ile yakınlaştığı sahneler sonrasında eşi Neslihan Atagül’ün az da olsa tepkisi ile karşılaşan Kadir Doğulu’ya Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri için teklif yapıldığı ortaya çıktı. Bundan sonraki süreçte sadece iki bölümü kalan ve daha sonrasında final yapacak dizide birçok oyuncuya da farklı dizilerden teklif gelmesi de olası.

Camdaki Kız'da Burcu Biricik'e Efsane Partner Geliyor! Yeni Şoför Hayri Kadir Doğulu İddiası - Resim : 2

Doğulu ile beraber adı gündeme gelen diğer bir oyuncu ise Kardeşlerim dizisinde oynayan Celil Nalçakan olması biraz kafaları karıştırdı.

Dizide kötü karaktere sahip olan Akif’i canlandıran Nalçakan iddiaları bir kenara dursun, Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi’nden sonra Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik’e partner olacağı iddialarına Neslihan Atagül’ün nasıl bir tepki vereceği şimdiden merak ediliyor.

Camdaki Kız'da Burcu Biricik'e Efsane Partner Geliyor! Yeni Şoför Hayri Kadir Doğulu İddiası ile ilgili etiketler Kadir Doğulu Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.