Camdaki Kız'da Burcu Biricik Partnerine Kavuşuyor! İşte Nalan'ın Yeni Şoförü Hayri

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizilerinden Camdaki Kız’da Hayri karakteri için yeni bir isim daha ortaya çıktı. İlk sezonunda başarıdan başarıya koşan ve izlenme rekorları kıran Camdaki Kız dizisi yeni sezonu için Hayri karakterini kimin canlandıracağı merak konusu oldu.

Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisi ilk sezonunun sona ermesi ile birlikte hayranları tarafından merak içerisinde beklenmeye başlandı. Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları izlenme rekorları kıran Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterinin hayat hikayesi ve başına gelenler yakından takip edildi.

Sezon finali sonrasında Camdaki Kız dizisinde en çok merak edilenler arasında ise Hayri karakterini kimin canlandıracağı geldi. Çukur dizisinin final yapması sonrasında Vartolu karakteri ile bilinen Erkan Kolçak Köstendil, Hayri için ismi geçenler arasında ilk sırada yerini aldı. Ancak bu bilgilerin henüz net olmadığı ifade edildi.

Camdaki Kız'da Burcu Biricik Partnerine Kavuşuyor! İşte Nalan'ın Yeni Şoförü Hayri

Kulislerden gelen son iddialarda ise Camdaki Kız dizisi Hayri karakteri için yeni bir ismin düşünüldüğü belirtildi. Çukur dizisinden sonra Alev Alev dizisinde Ömer karakterine hayat veren Cihangir Ceyhan’ın Hayri için ideal bir isim olabileceği dile getirildi. Çukur’un Azeri olarak bilinen yakışıklı oyuncuya dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik’in de oldukça sıcak baktığı ve yakın bir zamanda teklif yapılabileceği öğrenildi.

Camdaki Kız'da Burcu Biricik Partnerine Kavuşuyor! İşte Nalan'ın Yeni Şoförü Hayri - Resim : 2

Erkan Kolçak Köstendil ismi üzerinde durulmasına rağmen durumun henüz kesinlik kazanmadığı ancak Cihangir Ceyhan adının da geçmesi sonrasında Camdaki Kız Hayri karakteri için önümüzdeki günlerde de yeni isimlerin ortaya çıkabileceği iddia edildi.

Camdaki Kız'da Burcu Biricik Partnerine Kavuşuyor! İşte Nalan'ın Yeni Şoförü Hayri - Resim : 3

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin 2. sezonunun da büyük bir ses getirmesi beklenmekte.

Camdaki Kız'da Burcu Biricik Partnerine Kavuşuyor! İşte Nalan'ın Yeni Şoförü Hayri ile ilgili etiketler Burcu Biricik Cihangir Ceyhan Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.