Camdaki Kız'da Burcu Biricik gidiyor! Yeni sezonda Nalan'ın yerini Sıla Türkoğlu alıyor

Kanal D ekranlarında 3. sezon için geri sayıma devam edilen Camdaki Kız dizisi hakkında şok bir iddia geldi. Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik’in diziden ayrılacağı ve yerine olaylı bir kadın oyuncunun geleceği iddia edildi.

İlk sezonuna oranla 2. sezonunda az da olsa reyting şoku yaşayan ancak son bölümlerine doğru yeniden toparlayan Camdaki Kız dizisi 3. sezon için geri sayıma başladı. Dizide Cihangir Ceyhan ile başrollerde oynayan ve Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik hakkında kulislerde şok iddialar döner oldu.

Dizinin sezon finali yapması sonrasında eşi Emre Yetkin ile birlikte Yunan Adalarına giderek yaz tatilini geçiren Burcu Biricik hemen akabinde abisi Bekir Biricik ve yeğenleri Kartal ve Eylül ile buluşarak hasret gidermişti. Dizinin diğer oyuncularından Enis Arıkan’da önce annesi ile Kıbrıs’ta tatil yapmış ve sonrasında da tek başına Maldivler’e gitmişti.

Camdaki Kız'da Burcu Biricik gidiyor! Yeni sezonda Nalan'ın yerini Sıla Türkoğlu alıyor

Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Emanet’te yaşanan sancılı dönemde Seher karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu’nun yapımdan ayrılması herkesi şoke etmişti. Oyuncu ile yapımcı firma yaşanan son gelişmeler ile birlikte davalık olurken olaylar kamuoyuna da değişik şekillerde yansımıştı.

Türkoğlu aldığı ani bir kararla seti terk ederek final çekimlerden yer almamış ve Emanet’in 3. sezonunda da yer almayacağını söylemişti. Ancak oyuncunun avukatından gelen son sözler kamuoyunu iyice meşgul etti.

Sıla Türkoğlu’nun sette oldukça ağır şartlarda çalıştırıldığı, kendisi hastayken bile çalışmaya zorlandığı, mobing uygulandığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak asıl olay bundan sonraki süreçte başladı.

Camdaki Kız'da Burcu Biricik gidiyor! Yeni sezonda Nalan'ın yerini Sıla Türkoğlu alıyor - Resim : 2

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik’in ayrılık haberleri iddia edilirken kulislerde asıl bomba Sıla Türkoğlu ile patladı. Genç oyuncunun 3. sezonda Camdaki Kız dizisine katılacağı ve Biricik’in kadrodan çıkarılarak yapıma bambaşka bir soluk getirileceği iddia edildi.

Bundan sonraki süreçte yaşanacak gelişmeler herkes tarafından yakından takip edilmekte birlikte Sıla Türkoğlu’nun Camdaki Kız 3. yeni sezonunda oyuncu kadrosunda olup olmayacağı ise Eylül ayında tamamen netlik kazanacak.

Camdaki Kız'da Burcu Biricik gidiyor! Yeni sezonda Nalan'ın yerini Sıla Türkoğlu alıyor ile ilgili etiketler Burcu Biricik Camdaki Kız Emanet sıla türkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.