Camdaki Kız'da Yeni Sezon Kayıplarla Gidiyor: Sedat'ın Ardından Diğer Yolcu Cana...

Camdaki Kız dizisinin yeni sezonunun başlamasına az bir zaman kala başrol oyuncularından birinin hikayeye göre ayrılacağı yönünde haber çıktı. Dizinin yeni sezonu için çekim tarihleri de netlik kazanmaya başlarken yeni karakterlerden Hayri’nin hemen öncesinde gelen haber izleyenleri üzecek cinsten.

Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisi yeni sezona hazırlanırken yeni gelecek oyunculardan hariç yapımdan ayrılması beklenen bomba gibi bir isim takipçileri oldukça zor durumda bıraktı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından senaryoya uyarlanan dizide Nalan kadar Sedat ve Feride karakteri de büyük bir ilgi topladı.

Özellikle sezon finalinde Feride’nin Cana’ya verdiği gözdağı dikkatlerden kaçmazken Sedat’tan asla ayrılmayacağını söyleyen Cana’yı saçlarından tutarak çeken Feride’nin o anları hafızalarda derin bir yer edinmesine sebebiyet verdi.

Camdaki Kız'da Yeni Sezon Kayıplarla Gidiyor: Sedat'ın Ardından Diğer Yolcu Cana...

Ancak dizinin asıl başrol oyuncularından Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu geçtiğimiz haftalar içerisinde yaptığı açıklamasında Camdaki Kız yeni sezonunda çok büyük değişikliklerin olacağının işaretini vermişti. Dizide Sedat karakteriyle oldukça beğenilen yakışıklı oyuncu aslında bir bakıma kendisini de bilmeden ifşa etmiş oldu.

Kendisi gibi oyuncu ve şarkıcı olan Cem Belevi ile birlikte kameralara yakalanan Şerifoğlu, şarkıcılık konusunda henüz erken olduğuna dikkat çekerek ilk açıklamasında, “Şu ana kadar bir planlama yapmış değilim. Konserler verme konusunda yeni hedeflerim olacak. Ancak şu anda bir dizide asıl roldeyim. Zaman ne gösterir bilinmez.” dedi.

Camdaki Kız'da Yeni Sezon Kayıplarla Gidiyor: Sedat'ın Ardından Diğer Yolcu Cana... - Resim : 2

Camdaki Kız yeni sezonunun çekimlerinin Ağustos ayında başlayacağını belirten yakışıklı oyuncu Feyyaz Şerifoğlu’nun ilerleyen bölümlerde senaryo gereği diziden ayrılacağı ve yerini Nalan’ın aşık olacağı şoför Hayri’ye bırakacağı iddia edildi. Hayranları oldukça üzecek bu haber sonrasında Şerifoğlu’nun yerine geçecek olan Hayri karakterinin ismi bir kez daha ön plana çıkmış oldu.

Camdaki Kız'da Yeni Sezon Kayıplarla Gidiyor: Sedat'ın Ardından Diğer Yolcu Cana... ile ilgili etiketler feyyaz şerifoğlu Camdaki Kız sedat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.