Camdaki Kız'a Yeni Bir Sedat Geliyor: Burcu Biricik'in Yeni Partneri Kadir Doğulu...

Camdaki Kız dizisi yeni sezonu ile Perşembe akşamında izleyenlerinin karşısına çıktı. Sedat karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu’nun oldukça heyecanlı görünmesi akabinde kulislerde değişik iddialar gündeme gelmeye başladı.

Perşembe akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile olay yaratan Camdaki Kız dizisi yeni sezonuyla sevenlerinin karşısına çıktı. Burcu Biricik ile paylaştığı başrollerde biraz sönük kalan Feyyaz Şerifoğlu’nun performansı eleştirilerin hedefi haline gelirken aslında onun yerine daha değişik bir ismin gündeme geldiği iddia edildi.

Yoğun bir tempoda çalışmalarına her daim devam ettiklerinin altını çizmeden geçemeyen Şerifoğlu, Camdaki Kız dizisinin yeni sezonunda gündemin ilk sırasında olmasından dolayı oldukça keyif duyduklarından bahsetti. Dizi setinde yaşananların aynen sahneye aktarılması ise ilgi çeken diğer hadiselerden birisi haline geldi.

Camdaki Kız'a Yeni Bir Sedat Geliyor: Burcu Biricik'in Yeni Partneri Kadir Doğulu...

Bir süre öncesine kadar koronavirüse yakalanan ve daha sonrasında ise aşılarını olduğunu kaydeden Enis Arıkan da yayın gününde setten yeni görüntüler paylaştı. Camdaki Kız dizisi oyuncularının yeni sezonda heyecanlı oldukları gözlemlenirken Arıkan da sosyal medya fenomeni gibi paylaşımlar yapmayı ihmal etmedi.

Ancak asıl bomba da dün akşam sonrasında yaşandı. Bazı sahnelerde oldukça etkisiz kalan Feyyaz Şerifoğlu’nun yerine aslında başka bir ismin düşünüldüğü kulislerde dolanmaya başladı. Bu isim ise final yapan Aşkın Tarifi dizisi oyuncularından Kadir Doğulu oldu.

Camdaki Kız'a Yeni Bir Sedat Geliyor: Burcu Biricik'in Yeni Partneri Kadir Doğulu... - Resim : 2

Daha öncesinde Camdaki Kız yapım ekibinin Kadir Doğulu ile bir görüşme yaptığı ancak oyuncunun bir karar verememesi neticesinde işlerin askıya alındığı iddia edildi. Önümüzdeki dönem içerisinde Hayri karakterinin de diziye dahil olması ile Sedat’ın ortalardan kaybolacağı senaryosunu okuyan Doğulu’nun bu teklifi geri çevirdiği söylendi.

Camdaki Kız'a Yeni Bir Sedat Geliyor: Burcu Biricik'in Yeni Partneri Kadir Doğulu... ile ilgili etiketler Kadir Doğulu Camdaki Kız feyyaz şerifoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.