Camdaki Kız'a Farah Zeynep Abdullah geliyor! Nalan sonunda kuma olarak Hayri'ye kaçıyor!

Ve sonunda Camdaki Kız dizisinde hikaye baştan sona değişiyor. Reytinglerde büyük bir şok yaşayan dizide Nalan sonunda yasak aşkı Hayri’ye kaçarken esas büyük şok Türkan’dan geliyor. Ve Türkan karakteri de diziye bambaşka bir hava getiriyor.

Fenomen dizi Camdaki Kız’da hikaye reyting kaybından sona bir kez daha değişikliğe gidiyor. Perşembe akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi yeni sezonunda izleyicisini kaybederken senaristten gelen yeni hamle hikayeyi yeniden kitaba yönlendiriyor.

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu yer aldığı Camdaki Kız dizisinde hikaye az da olsa izleyenlerin canını biraz sıktı. Uzun bir aranın ardından geçtiğimiz hafta izleyicisiyle buluşan Camdaki Kız dizisinde reytinglerin düşmesi kafaların karışmasına neden olurken asıl bombanın ise Hayri’nin karısı Türkan ile patlayacak.

Camdaki Kız'a Farah Zeynep Abdullah geliyor! Nalan sonunda kuma olarak Hayri'ye kaçıyor!

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah’ın Camdaki Kız’a Türkan karakteriyle dönebileceği iddia edilirken Nalan’ın da yaşadığı hayattan bunalarak yasak aşkı Hayri ile bambaşka bir serüvene atılabileceği konuşuluyor.

Camdaki Kız'a Farah Zeynep Abdullah geliyor! Nalan sonunda kuma olarak Hayri'ye kaçıyor! - Resim : 2

Sedat’ın tüm yalvarışlarına aldırış etmeyen Nalan asla geri adım atmamakla karar kılacak. Orjinal hikayede de Nalan, Sedat’ta ayrıldıktan sonra aşık olduğu şoför Hayri’nin evine yerleşirken onun Türkan ile evli olduğunu bile bile yaşamayı kabul ediyor. Bakalım yeni hikayede Türkan karakteriyle karşımıza kim çıkacak?

Camdaki Kız'a Farah Zeynep Abdullah geliyor! Nalan sonunda kuma olarak Hayri'ye kaçıyor! ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah Camdaki Kız nalan Hayri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.