Camdaki Kız'a Büyük Operasyon Geliyor! Yeni Sezonda Tam 3 Ayrılık Birden! İşte O İsimler

Camdaki Kız dizisinin yeni sezonu öncesinde ayrılık iddiaları bir kez daha gündeme geldi. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından senaryoya aktarılan dizide anne Feride ile Nalan’ın kocası Sedat hakkında yeni gelişmelerin yaşandığı kaydedildi.

İlk sezonunda fırtınalar estiren Camdaki Kız dizisi yeni sezon içinde tüm hazırlıklarına devam ederken gelen yeni ayrılık iddiaları kulisleri hareketlendirmeye başladı. Başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun yer aldığı Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterinin de kim olacağı yönünde yeni iddialar tansiyonu şimdiden arttırdı.

Kırmızı Oda dizisinde de beraberce rol alan Biricik ile Şerifoğlu’nun beraberliği Camdaki Kız’da da partner olmalarına neden olmuş ancak Sedat karakterinin biraz arka planda kalması Nalan’ın tek oluşunu da beraberinde getirmişti.

Camdaki Kız'a Büyük Operasyon Geliyor! Yeni Sezonda Tam 3 Ayrılık Birden! İşte O İsimler

Kısa zamanda Şerifoğlu’nun ayrılık iddiaları Camdaki Kız dizisine bomba gibi düştü. İlk sezonunu 9. bölümde final yaparak tamamlayan dizide ikinci sezon için hazırlıklar devam ederken son gelen bilgiler doğrultusunda Sedat karakterinin ayrılmayacağı da lanse edilen haberlerden oldu.

Şerifoğlu son açıklamasında, “Proje için oldukça hızlı bir başlangıç gerçekleşti. Ortaya çıkan sonuçlardan herkes çok memnun. Ağustos ayında çekimlerimiz devam ederken Eylül gibi yeniden bir arada olacağız. Ufak sürprizler yaşanabilir” demişti.

Camdaki Kız'a Büyük Operasyon Geliyor! Yeni Sezonda Tam 3 Ayrılık Birden! İşte O İsimler - Resim : 2

Camdaki Kız dizisinde yeni sezonda katılacak diğer isimler arasında ise Devrim Yakut’un canlandırdığı Gülcihan karakterinin ablası olarak da tanınmış birisi olacak. Bunun yanında diziden ilerleyen zamanlarda Nalan’ın annesini canlandıran Feride karakterinin de ayrılması muhtemeller arasında yer almakta.

Camdaki Kız'a Büyük Operasyon Geliyor! Yeni Sezonda Tam 3 Ayrılık Birden! İşte O İsimler ile ilgili etiketler Burcu Biricik Camdaki Kız nalan Hayri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.