Kefaret'in Zeynep'i Nalan'a kuma oluyor! Camdaki Kız'a bomba transfer! İşte Şoför Hayri'nin karısı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız hakkında yeni bir karar alınırken yeni sezon öncesinde Hayri karakterinin eşini oynayacak yeni isimler arasına bomba gibi bir aday daha katıldı. Kefaret dizisinin final kararı alması ile güzel oyuncunun adı Camdaki Kız için geçmeye başladı.

Sezon finalinin hemen ardından izleyicisini düşünen Kanal D, hafta içi her gün Camdaki Kız dizisinin tekrar bölümlerini yayınlama kararı aldı. 2. sezona bomba gibi bir geri dönüş yapmayı planlayan reyting rekortmeni dizide en önemli karakterler arasında ise şoför Hayri’nin karısını oynayacak isim yer aldı.

Başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun yer aldığı Camdaki Kız dizisi ilk sezonunda 9. bölüm sonunda sezon finali yaparak izleyenleri az da olsa üzse de yeni sezon için başlayan hazırlıklar şimdiden herkesi merakta bıraktı.

Kefaret'in Zeynep'i Nalan'a kuma oluyor! Camdaki Kız'a bomba transfer! İşte Şoför Hayri'nin karısı

Dizide Sedat karakterini canlandıran Şerifoğlu, Camdaki Kız’ın yeni sezon çekimlerinin Ağustos ayında başlayacağını ve Eylül ayına kadar da tüm hazırlıkların giderileceğini iletti. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanında senaryoya uyarlanan Camdaki Kız ilk sezonunda reytingleri tek başına alt üst etmeyi başarmıştı.

Ancak son gelen iddialarda FOX TV ekranlarında final kararı alan Kefaret dizisinde Zeynep Gökmen Çınarlı’yı oynayan Nurgül Yeşilçay’ın Camdaki Kız’ın yeni sezonunda oyuncu kadrosuna dahil edileceği son gelen bilgiler arasında yer aldı. Yeşilçay’ın Nalan’ın hikayeye göre aşık olacağı şoför Hayri karakterinin karısı Türkan’ı canlandıracağı iddia edildi.

Kefaret'in Zeynep'i Nalan'a kuma oluyor! Camdaki Kız'a bomba transfer! İşte Şoför Hayri'nin karısı - Resim : 2

Bakalım yeni sezonda Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri kadar Türkan’ı da kimin canlandıracağı büyük soru işaretlerinden birisi haline geldi.

Kefaret'in Zeynep'i Nalan'a kuma oluyor! Camdaki Kız'a bomba transfer! İşte Şoför Hayri'nin karısı ile ilgili etiketler Nurgül Yeşilçay Camdaki Kız kefaret Türkan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.