Camdaki Kız Yeni Sezon Çekimleri Durduruldu! Muzo'ya Koronavirüs Şoku

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Camdaki Kız’dan hayranları üzecek kötü haber geldi. Dizide Muzo karakterine hayat veren Enis Arıkan’ın koronavirüse yakalandığı ve Camdaki Kız’ın çekimlerinin durdurulduğu resmen açıklandı.

Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Camdaki Kız yeni sezonu öncesinde büyük bir şok yaşandı. Masumlar Apartmanı’nda Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola’nın yakın dostlarından biri olan Enis Arıkan’ın da koronavirüse yakalanması herkesi şaşkına çevirdi.

Covid-19’a yakalandığı sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Enis Arıkan paylaşımında, "Şu gördüğünüz dünya güzeli korona oldu" ifadelerine yer verdi. Muzo karakterine hayat veren Arıkan’ın koronavirüse yakalanması sonrasında Camdaki Kız dizisinin 2. sezon çekimlerine ara verildiği duyuruldu.

Camdaki Kız Yeni Sezon Çekimleri Durduruldu! Muzo'ya Koronavirüs Şoku

Gelen mesajlar ile birlikte aramalara yanıt vermediğini söyleyen Arıkan, "Gelen mesajların haddi hesabı yok. Hiç birine geri dönemiyorum uyuyor kalıyorum. Aşı olmanın ekmeğini yiyorum ve daha kolay atlatıyorum. Terliyorum, ve birazcık öksürüyorum" paylaşımında bulundu.

Camdaki Kız Yeni Sezon Çekimleri Durduruldu! Muzo'ya Koronavirüs Şoku - Resim : 2

Camdaki Kız dizisinde Enis Arıkan ile aynı sette bulunan diğer oyunculara da en kısa zaman içerisinde Covid-19 testi uygulanacağı kaydedildi. Eylül ayının sonuna doğru Kanal D ekranlarında yeni sezona başlanması beklenen Camdaki Kız dizisinin setinin durdurulması ise hayranlarda büyük bir merak uyandırdı.

Camdaki Kız Yeni Sezon Çekimleri Durduruldu! Muzo'ya Koronavirüs Şoku ile ilgili etiketler Enis Arıkan covid-19 Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.