Camdaki Kız Yalı nerede? Nalan'ın oturduğu yalı hangi ilçede?

Kanal D'nin bu akşam ikinci bölümü yayınlanan dizisi Camdaki Kız oldukça ilgi çekti. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrol oynadığı Camdaki Kız yalı merak konusu oldu. Nalan karakterinin oturduğu yalı hangi ilçede?

Burcu Biricik, Nur Sürer ve Feyyaz Şerifoğlu'nun rol aldığı ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi her geçen gün izleyicisini çekmeyi başarıyor.

Dizinin takipçileri bu akşam 2. bölümü yayınlanan dizinin çekim yerlerini araştırmaya başladı. Özellikle Nalan karakterinin oturduğu yalının hangi ilçede olduğunu merak edenler dizinin fan sayfaları da dahil olmak üzere sosyal medyada araştırmaya başladılar.

CAMDAKİ KIZ YALI HANGİ İLÇEDE?

Camdaki Kız dizisinin ilk tanıtımının çekimleri Taksim İstiklal Caddesi’nde gerçekleşmişti.

İstanbul’un da dekor olduğu çekimde Nostaljk Tramvay’ın da görüldüğü anlar ilgi çekmişti. Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik’in yer aldığı tanıtım çekiminde, özel olarak hazırlanan cam dekor kullanıldı.

Camdaki Kız nerede çekiliyor?  Nalan'ın oturduğu yalı hangi ilçede? Camdaki Kız çekim yerleriyle de dikkat çekti

Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakterinin yaşadığı yalı, deniz manzarasıyla herkesi büyüledi. Yalı, İstanbul Beykoz Kanlıca’da bulunuyor. Denize sıfır manzarasıyla ilgi odağı ola yalı Fatih Sultan Mehmet köprüsünü de görmektedir.

Camdaki Kız Yalı nerede? Nalan'ın oturduğu yalı hangi ilçede? ile ilgili etiketler Kanal D camdaki kız yalı hangi ilçede camdaki kız nerede çekiliyor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.