Camdaki Kız Vites Artırdı! Esas Olaylar Bu Hafta Patlak Veriyor

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi yapımı Camdaki Kız 4. sezona koşuyor. Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan'ın başrolünde olduğu Camdaki Kız son bölümleriyle adeta vites artırdı. Kanal D'nin üçüncü sezonunda da reytinglerde zirveyi yakaladığı dizide asıl olaylar yeni bölümle patlak veriyor.

Her Perşembe akşamı seyircisini ekran başına kilitleyen Camdaki Kız üçüncü sezonunda da nefes kesiyor. Nalan ve Hayri'nin ilişkisine odaklanan hikaye giderek çetrefil bir hal alıyor. Hayri'nin Nalan'ın Sedat ile evliliğini umursamadan hesap sormaya çalışarak kıskanması, son bölümlerde seyircinin tepkisini çeken sahnelerden olmuştu. Camdaki Kız Vites Artırdı! Esas Olaylar Bu Hafta Patlak Veriyor.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini anlatan Camdaki Kız 58. bölümde esas olaylar başlıyor. Yeni bölüm fragmanında gerçekleri öğrenen Nalan'ın evi terk ettiği görülüyor. Hayatı hakkında ilk kez kendi kararını alan Nalan'ın evi terk etmesi başta annesi Feride olmak üzere herkesi şoke ediyor.

Nalan'ın evi terk ettiğinden sonra asıl dönüşümünü göreceğiz. Özgürlüğünün tadına vardıktan sonra Nalan'da nasıl bir değişim yaşanacağı ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak.

Camdaki Kız yeni bölümleriyle Perşembe akşamları Kanal D'de.

Camdaki Kız Vites Artırdı! Esas Olaylar Bu Hafta Patlak Veriyor ile ilgili etiketler Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.