Camdaki Kız Sezon Finalinde Nalan ve Hayri'yi Öpüşürken Gören Kişi Belli Oldu!

Perşembe akşamlarının rekortmen dizisi Camdaki Kız 47. Bölümüyle sezon finali yaptı. Nalan ve Hayri'nin öpüşme sahnesinde ikiliyi gören isim izleyici tarafından merak edildi. Dizinin Yeni Sezonunu merakla bekleyen seyirci için Nalan ve Hayri'yi Gören Kişiyi açıklıyoruz.

Camdaki Kız 47. Bölümüyle sezon finaline Girdi. Yayınlandığı Günden Bu yana her bölümü merakla beklenen ve büyük ilgi gören Camdaki Kız dizisinde Nalan ve Hayri ikilisinin geleceği de en çok merak edilen detay oldu. Nalan'ın Sedat'ın kendisini aldattığını öğrenmesinden bu yana Hayri'ye yakınlık duyması ve ikili arasındaki duygusal yakınlaşma sonunda öpüşmeyle noktalandı. Camdaki Kız Sezon Finalinde Nalan ve Hayri'yi Öpüşürken Gören Kişi Belli Oldu! Eylül'ü Beklemeye Gerek Yok

Camdaki Kız Nalan ve Hayri'nin öpüşme sahneleri sezon finali sürprizi olarak değerlendirildi. İkili arasında uzun süredir yakınlaşma vardı ve izleyici de bunun aşka dönüşmesini bekliyordu. Camdaki Kız sezon finali bölümünde ise bu gerçekleşti.

NALAN VE HAYRİ'Yİ GÖREN KİM?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız sezon finali bölümünde Hayri ve Nalan'ın öpüştüğü anlarda biri onları gözetliyordu. Herkes Nalan'ın annesi Feride olabileceğini düşünürken gerçek bambaşka çıktı.

Nalan ve Hayri'yi gören kişi Beşir oldu. Böylelikle Nalan ve Hayri'nin aşkına ilk şahit olan da Camdaki Kız Beşir oldu.

Camdaki Kız Sezon Finalinde Nalan ve Hayri'yi Öpüşürken Gören Kişi Belli Oldu!

Başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Nur Sürer, Feyyaz Şerifoğlu ve Hande Ataizi'nin yer aldığı Camdaki Kız yeni sezonu Eylül ayında yayınlanması bekleniyor.

Camdaki Kız Sezon Finalinde Nalan ve Hayri'yi Öpüşürken Gören Kişi Belli Oldu! ile ilgili etiketler Camdaki Kız sezon finali camdaki kız nalan camdaki kız hayri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.