Camdaki Kız setinden kötü haber! Dizinin Muzo'su Enis Arıkan yeniden koronavirüse yakalandı

Kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Nur Sürer, Hande Ataizi, Hamza Yazıcı, Selma Ergeç gibi isimlerin yer aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın setinde koronavirüs paniği yaşandı. Dizide Muzo karakterini canlandıran oyuncu Enis Arıkan kısa süre içinde ikinci kez koronavirüse yakalandı. Kötü haberi Instagram'dan duyuran Arıkan sağlık durumuyla ilgili bilgi vererek yeni yıla yalnız girecek olmasına da isyan etti.

Geçtiğimiz Ağustos ayında koronavirüse yakalanan 38 yaşındaki oyuncu Enis Arıkan'ın kendini kötü hissetmesiyle önlem amaçlı yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı. Kısa süre içinde ikinci kez koronavirüse yakalanan Arıkan testinin pozitif çıkmasıyla büyük bir şok yaşadı ve duruma isyan etti.

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterini canlandıran, başarılı oyunculuğuyla son dönemde adından sıkça söz ettiren oyuncu Enis Arıkan, sosyal medya hesabı üzerinden üst üste yaptığı paylaşımlarıyla kötü haberi duyurdu.

camdaki kız enis arıkan

Geçtiğimiz Ağustos ayında da koronavirüse yakalanan Arıkan, kötü haberi "Şu gördüğünüz dünya güzeli korona oldu :(" açıklamasıyla duyurmuştu. Dün yeniden koronavirüs testi pozitif çıkan oyuncu yine Instagram'dan üzücü haberi verdi. Arıkan bu kez yaptığı paylaşımda ''2. Kez korona olan dünya güzeline alkışlarınızı bekliyorum'' ifadelerini kullandı.

 Camdaki Kız setinden kötü haber! Dizinin Muzo'su Enis Arıkan yeniden koronavirüse yakalandı

Hastalığa ikinci kez yakalanmasına inanamayan Arıkan, Instagram hesabının hikaye bölümünden videolar paylaşarak süreci anlattı ve sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Evinde karantinada olan Arıkan yeni yıla yalnız girecek olmasına ve 3 Ocak'ta yeni yaşını tek başına kutlayacak olmasına da isyan etti. Arıkan paylaştığı videolarda şu ifadelere yer verdi:

''Size çok güzel haberlerim var. Ben ikinci kez korona oldum. Şu an koronayım. Çocuklar bu nasıl olur? Ben daha yeni korona atlattım. Ben nasıl oldum ikinci koronayı? Beni öpenler, sevenler, sarılananlar, sokakta boynuma atlayan kızçeler, fotoğraf çektirenler ayağnızı denk alın, gidin test yaptırın. Nasıl korona oldum bilmiyorum. Ben daha yeni oldum. Gerçekten şu durumu atlatamıyorum. Bunun hırsı beni yedi bitirdi. Bu gece evimde parti verecektim, lise arkadaşlarımı çağırmıştım. Sonra hasta olunca 'milleti riske atmayayım, yine de testimi vereyim ama üşütmüşümdür' dedim. Ben yine korona çıktım ya! Sinir geldi ha. Bir de arkadaşlarım gelecek diye gittim masaörtüsü aldım. Onlara sofra kuracaktım. Gittim 12 kişilik yemek takımı aldım. Beyaz inci gibilerdi... Çok güzllerdi... Yılbaşı peçeteleri aldım misafirlerime sürpriz yapacağım diye. Doldurdum evi yedireceğim, içireceğim diye. Ben kaldım mı tek başıma! Bir de yılbaşını tek geçirecek miyim ben... Koronalılar toplanıp bana gelin. Ben ne yapacağım? 3 Ocak doğum günüm. Doğum günümde de yapayalnızım. Böyle yalnızılığın Allah bin türlü... Selamın kavlen. Neyse şimdi herkes beni arayacak, aramayın! Sinir geliyor. Valla utanıyorum. İkinci kere korona olur mu bir insan? Öyle şey mi olur ya? Bu nasıl olur ya? Sofram çok güzel olacaktı. Bakın bunlar da peçetelerimdi, 12 kişilik yemek takımımdı. Ey gidi ey... Yemekleri de dışarıdan söyleyecektim. Daha ne yapayım? Çok emek vermiştim.''


'BACAKLARIM, SIRTIM, KOLLARIM YOK... AMA ABARTILACAK BİR ŞEY YOK''

Sağlık durumu sevenleri tarafından merak edilen Arıkan, nasıl hissettiğini de espirili bir dille ve şu sözlerle anlattı:

''Nasıl geçirdiğimi merak edenler var. Çok ağır geçmiyor. Sadece bacaklarım yok gibi. Biraz sırtım yok gibi. Biraz da kollarım yok gibi, o kadar. Geri kalanı iyi. Biraz vücut titremesi, biraz öksürük, biraz burun akıntısı, biraz da ateş falan var. Öyle de abartılacak bir şey yok. Kahtalı Mıçe gibi türkü söyleye söyleye o setten o sete koşuyordum. Gördüm zıkkımın dibini. Dediğim gibi kolum, bacağım tutmuyor ama abartılacak bir şey yok.''

 

Camdaki Kız setinden kötü haber! Dizinin Muzo'su Enis Arıkan yeniden koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Enis Arıkan Camdaki Kız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.