Camdaki Kız Seti Fokur Fokur Kaynıyor! Yüsra Geyik'in Ayrılık Nedeni Herkesi Diziden Soğutacak!

Sevilen dizi Camdaki Kız'ın seti adeta fokur fokur kaynıyor. Kısa süre önce kadroya katılan oyuncu Yüsra Geyik'in diziye girmesiyle çıkması bir oldu. Melisa karakterine hayat veren Yüsra Geyik'in neden ayrıldığı ortaya çıktı. Ego savaşlarının başladığı dizide Geyik'in ömrü de uzun sürmedi.

Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız dizisi yeni bölümleriyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Ancak dizinin setinden gelen haberler kamera arkasında ego savaşlarının yaşandığını gösterir nitelikte. Diziye Melisa karakteri ile katılan Arka Sokaklar'ın unutulmaz oyuncusu Yüsra Geyik performansı ile kısa sürede adapte olmuştu.

Yüsra Geyik'in Camdaki Kız dizisinden ayrılık nedeni ilginç bir iddiayı da gündeme getirdi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre bu konuda kulislerde şok edici bir iddia dolaşıyor. Dizideki rolünün uzun sürmesi beklenen Geyik'in apar topar kadrodan çıkartılması ve senaryo gereği İzmir'e taşınmasının arkasında deyim yerindeyse tam bir ego savaşı olduğunu gözler önüne serdi.

Camdaki Kız Seti Fokur Fokur Kaynıyor! Yüsra Geyik'in Ayrılık Nedeni Herkesi Diziden Soğutacak!

Yüsra Geyik Camdaki Kız'dan Neden Ayrıldı?

Camdaki Kız Melisa'nın neden ayrıldığı konusu ile ilgili iddia şöyle: Genç oyuncunun etkili oyunculuğu ve dizide ön plana çıkması bazı başrol oyuncularını rahatsız etmiş durumda. Yüsra Geyik'in bu kadar ön planda olması tepkiye neden oldu ve dizideki ömrü de kısa sürdü.

Oyuncuların konuyla ilgili bir açıklaması tabi ki şu an yok. Ancak hangi oyuncuların rahatsız olduğu büyük bir merak konusu...

 

Camdaki Kız Seti Fokur Fokur Kaynıyor! Yüsra Geyik'in Ayrılık Nedeni Herkesi Diziden Soğutacak! ile ilgili etiketler Camdaki Kız melisa yüsra geyik neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.