Camdaki Kız Sedat yakayı ele verdi! Cana ile çevirdiği şeytani plan deşifre oldu!

Camdaki Kızı dizisi yeni sezona fırtına gibi girdi. Hayri karakterinin nihayet izleyici ile buluştuğu bölüm sonrası Nalan, Sedat ve Cana üçgeninie Hayri de katıldı. Dizinin yayınlanan son bölümüne Sedat ile Cana'nın sevişmesi damga vurdu. Nalan'ın aldatıldığını öğrenmesi ise kendisi adına adeta bir yıkım oldu.

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın rol aldığı Kanal D dizisi Camdaki Kız yeni sezonda da fırtınlar estirmeye devam ediyor. Dizinin son bölümünde Nalan'ın nihayet Sedat ile yatması konuşulurken, Sedat'ın Cana ile çevirdiği şeytani plan da en çok dikkat çeken bölümlerdi.

KARISINI ALDATAN SEDAT'IN CANA İLE ÇEVİRDİĞİ ŞEYTANİ PLAN!

Her bölümüyle sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden olan Camdaki Kız, bu akşam yayınlanan son bölümüyle de ilgi odağı oldu. Feyyaz Şerifoğlu'nun canlandırığı Sedat karakteri ile Cana'nın sevişmesi sonrası bu durumdan şüphelenen annesine telefonda ambulans sesi dinletmesi olay oldu.

Sosyal medya kullanıcıları Sedat hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Karısını aldatan bir adam olarak Sedat'a nefret kusanların yanısıra aynı durumdaki Hayri karakterine sevimli bakanlar da vardı.

Nalan'ın sonunda sevişmesi izleyiciyi de rahatlattı. Ancak Nalan'ı Cana ile aldatan Sedat, ekran başındaki seyircilerin tepkisine neden oldu.

Camdaki Kız son bölümde; Nalan ve Cana’nın aynı odada olduğunu fark eden Sedat, bir şey yapmalarını gerektiğini söylerken; Cana’nın aklına bir plan geldi. Yakın arkadaşı kaza yapmış gibi numara yapan Sedat, karısını eve yollamayı başardı.

Olanlardan habersiz olan Nalan, Hayri ile eve giderken Hafize aradı. Annesinin odanın kapısını açmadığını söyleyen Hafize, Nalan’ı eve çağırdı. Apar topar eve giden Nalan, odaya girmek için Hayri’den yardım istedi. Balkondan içeri giren ve yatağın üzerindeki mektupları gören Hayri, kapının kilidini açtığı gibi Feride geldi.

HAYRİ'NİN NALAN'I MUTLU ETME ÇABASI

Annesinin söylediği ağır sözlere şahit olan Hayri ise morali bozuk olan Nalan’ı eve gitmeden önce sahil kenarına götürdü. Eve gittiğinde Gülcihan Hanım’a durumu açıklayan Nalan, odasına çıkıp uyudu.

GECEYİ SEVGİLİSİYLE GEÇİRDİ

Bu sırada Cana ile otelde olan Sedat ise annesinin telefonuyla büyü bir şok yaşadı. Oğlundan şüphelenen Gülcihan, Sedat'a inandı. Sabah eve giden Sedat, babasının Beyoğlu’ndaki otel için istediği kredi konusunda uğraşacağını söyledi. Selen’in kendisini küçük görmesinden şikayet eden Sedat, Nalan’a dert yandı.

Camdaki Kız Sedat yakayı ele verdi! Cana ile çevirdiği şeytani plan deşifre oldu! ile ilgili etiketler Kanal D Camdaki Kız camdaki kız sedat camdaki kız cana nalan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.