Camdaki Kız Nalan'ın gerçek babası ortaya çıktı! Flaş transfer az önce duyuruldu! İşte o isim

Kanal D ekranlarının geçtiğimiz sezona damga vuran dizisi Camdaki Kız yeni sezona bomba gibi geliyor. İzleyiciler Hayri karakterinin kim olacağını beklerken Nalan'ın gerçek babası ortaya çıktı. Bomba transfer az önce duyuruldu.

Camdaki Kız dizisinde transfer krizi bitmek bilmiyor. Yaz dönemi boyunca Hayri karakterinin kim olacağı konusunda bitmek bilmeyen spekülasyonlar devam etti. Cihangir Ceyhan ile görüşüldüğü iddiaları ise hala gündemdeki yerini koruyor.

Herkes Hayri'yi beklerken dizinin yapımcıları adeta ters köşe yaparak müthiş bir transfere imza attı. Nalan'ın gerçek babasının ortaya çıkmasıyla dizinin takipçileri oldukça heyecanlandı.

Muhteşem İkili dizisinin Ferudun Barca'sı Engin Şenkan kimdir?

Camdaki Kız Nalan'ın gerçek babasını ise usta ouncu Engin Şenkan'ın oynayacağı kesinleşti. Engin Şenkan'ın oyuncu kadrosuna katılması dizinin izleyenlerini heyecanlandırdı.

Engin Şenkan - Biyografya

Yeni sezon öncesi yaptığı takviyelerle gelecek seneye damga vurmaya hazırlanan dizinin hazırlıkları ise başladı. Eylül ayında çekimlerine başlaması beklenen Camdaki Kız herkes tarafından heyecanla bekleniyor. Bakalım yeni oyuncular dizinin hikayesine nasıl adapte olacak.

Engin Şenkan - Biyografya

Engin Şenkan Kimdir?

Türkiye'nin en önemli sanatçılarından biri olan Engin Şenkan, birbirinden önemli bir çok dizi, film ve tiyatroda rol almıştır. Camdaki Kız adlı dizide Nalan'ın gerçek babası olacağı düşünülen Engin Şenkan, 1 Ocak 1944, İstanbul doğumludur. Türk tiyatro ve sinema oyuncusudur. Sıdıka Şenkan ile evli ve iki kızı var. Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur.

 

Camdaki Kız Nalan'ın gerçek babası ortaya çıktı! Flaş transfer az önce duyuruldu! İşte o isim ile ilgili etiketler Kanal D camdaki kız nalan Camdaki Kız nalan gerçek babası engin şenkan kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.