Camdaki Kız Nalan'dan sıkıldığını söyleyen Burcu Biricik'ten itiraf gibi sözler!

Oyuncu Burcu Biricik Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Nalan karakterile büyük bir çıkış yakaladı. Son dönemin en çok konuşulan oyuncusu artık Nalan'dan sıkıldığını söyledi. İşte Burcu Biricik'ten şaşırtan sözler...

Camdaki Kız Nalan karakterinin duygusallığından yorulan Burcu Biricik sıkıldığını söyledi. Farklı kadın rolleri oynamak istediğini açıklayan oyuncu komediyi çok özlediğini itiraf etti.

Burcu Biricik katıldığı bir Youtube programında, "Komedinin gözünü kesinlikle seveyim. Komedinin dışında elbette kadınların yaşadığı şeyleri anlatmak, hasır altı yapılan konuları anlatmak çok önemli. Camdaki Kız için de olumlu ve olumsuz birçok yorum yapıldı hatta bazılarına da katılıyorum. Bu konuları dile getirmek önemli. Çünkü aslında böylelikle tartışıyoruz, konuşuyoruz.

Burcu Biricik Camdaki Kız dizisinden ayrılıyor mu?

Toplum olarak konuşmayı tartışmayı unuttuk. Tüm bunlarla birlikte kadın problemleri evet var. Artık biliyoruz ve tanıyoruz bu sorunları. Ancak ben artık oynadığım rollerde başka kadınlar görmek istiyorum. Ezilen, şiddet gören, baskı uygulanan kadınlar değil de başka hikayeleri, başka işleri veya hayatları olan kadınları oynamak istiyorum. Bu yüzden bundan sonraki işlerimde en çok bunlara dikkat edeceğimi söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı.

Camdaki Kız Nalan'dan sıkıldığını söyleyen Burcu Biricik'ten itiraf gibi sözler! ile ilgili etiketler Burcu Biricik Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.