Camdaki Kız Nalan'a Maraşlı Şoför Hayri Geliyor! İşte Burcu Biricik'in Yeni Partneri

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri için yeni bir isim daha ortaya atıldı. Yeni sezona yeni oyuncularla bomba girmeye hazırlanan Camdaki Kız’da Nalan’ın aşk olacağı şoförünün kimin olacağı konusunda ayrıntılar ortaya çıktı.

Kanal D’nin bomba etkisi yaratan dizilerinden biri olan ve başrollerinde Burcu Biricik’in yer aldığı Camdaki Kız geçtiğimiz haftalar içerisinde sezon finali yaparak kısa bir ara vermişti. Dizinin sezon finalinde şoför Hayri konusunda yeni iddialar sosyal medyada çalkalanırken gölgesinin geçtiği yeni sezon fragmanı da şimdiden büyük bir merak içerisinde takibe alındı.

Gerçek hayattan esinlenerek Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin hikayesinde geçen Hayri karakteri içinde heyecanlı bekleyiş şimdiden son buldu. Karşısına çıkacak olan yeni şoförü Hayri’ye aşık olacak Nalan hem kendi hayatını hem de çevresindekilerinin yaşamını baştan sona değiştirecek.

Camdaki Kız Nalan'a Maraşlı Şoför Hayri Geliyor! İşte Burcu Biricik'in Yeni Partneri

Nalan’ın son bölümde gelinlikle annesinin kapısına dayandığı o anlarda yaka kartında Hayri yazan birisinin görülmesi aslında Camdaki Kız yeni sezonu için bir işaret olmuştu.

Camdaki Kız Nalan'a Maraşlı Şoför Hayri Geliyor! İşte Burcu Biricik'in Yeni Partneri - Resim : 2

Maraşlı dizisinin 2. yeni sezonunda kadroda yer almaması beklenen yakışıklı oyuncu Burak Deniz’in Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın aşık olacağı yeni şoförü Hayri’yi canlandıracağı iddiaları bir anda hayranlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Camdaki Kız Nalan'a Maraşlı Şoför Hayri Geliyor! İşte Burcu Biricik'in Yeni Partneri - Resim : 3

Şimdiden adı geçen diğer isimler arasında Çukur dizisinin eski oyuncuları Erkan Kolçak Köstendil ve Cihangir Ceyhan’ın adı geçse de yine de Burak Deniz’in bir adım önde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Camdaki Kız Nalan'a Maraşlı Şoför Hayri Geliyor! İşte Burcu Biricik'in Yeni Partneri ile ilgili etiketler Burcu Biricik Burak Deniz Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.