Camdaki Kız Yeni Sezon Ayrılıklarla Geliyor! Nalan Artık Annesiz Tek Başına! Tek Aşkı Şoför Hayri

İlk sezonun bomba dizilerinden Camdaki Kız yeni sezon öncesinde kafalardaki soru işaretlerini dağıtmak için gün sayıyor. Halen belirginleşmeyen pek çok hadiseyi bünyesinde barındıran dizide Sedat ile Feride’nin son durumları merak ediliyor.

Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli eserinden senaryoya uyarlanan Camdaki Kız dizisi başrollerinde oynadığı güzel oyuncu Burcu Biricik ile ilk sezonunda büyük bir ses getirdi. Ancak çok kilit bir noktada sezon finaline imza atan dizi bazı soruları da cevapsız bırakmış oldu.

Yeni sezonun başlamasına az bir zaman kala sezon finalinde Sedat ile Nalan’ın evlenmesi herkesin aklını karıştırırken en önemli hadiselerden birisi de şoför Hayri karakteri oldu. Özellikle finalde Burcu Biricik’in giydiği gelinlik büyük bir ses getirirken son sahneler izleyenleri de ekran başına kilitlemeye yetti.

Camdaki Kız Yeni Sezon Ayrılıklarla Geliyor! Nalan Artık Annesiz Tek Başına! Tek Aşkı Şoför Hayri

Ancak asıl meselede tam da bundan sonra başladı. Çünkü yeni sezonda dizideki en kilit isim şoför Hayri olacaktı. Gerdek gecesinde korkudan ailesine sığınmak isteyen Nalan’a ilk olarak otel görevlisi olan birinin yardım eli uzanmış ve bunun Hayri olduğuna kanaat getirilmişti.

Yeni sezonda Nalan’a aşık olacak Hayri karakteri her şeyi geriden bırakarak Anadolu’dan gelen kaba saba bir adamı canlandıracak ve şoför olacak. Tam da bu esnada asıl meselede evli ve çocuklu olan Hayri’ye düğünden kaçan Nalan, O’nun hayatına ortak olacak ve senaryo yeniden belirlenecek.

Camdaki Kız Yeni Sezon Ayrılıklarla Geliyor! Nalan Artık Annesiz Tek Başına! Tek Aşkı Şoför Hayri - Resim : 2

Asıl büyük soru ise Hayri ile kendisine kuma geleceğini kabul eden eşi Türkan’ın kimler olacağı. Bu konuda Hayri karakteri için ismi geçenler arasında Erkan Kolçak Köstendil ile Cihangir Ceyhan yer alırken Türkan karakteri için de son olarak Nurgül Yeşilçay’ın adının geçmesi var.

Camdaki Kız Yeni Sezon Ayrılıklarla Geliyor! Nalan Artık Annesiz Tek Başına! Tek Aşkı Şoför Hayri ile ilgili etiketler Burcu Biricik Şoför Camdaki Kız nalan Hayri Türkan
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.