Camdaki Kız Nalan kimdir? Burcu Biricik kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

Camdaki Kız Nalan kimdir? Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat verecek Burcu Biricik, emekli vali olan babası Adil ve emekli edebiyat öğretmeni olan Feride’nin tek çocuğunu canlandıracak.

Sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadın olan Nalan, varlık içerisinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışmakta olan Nalan; sıcakkanlı, sevgi dolu, vicdanlı, çalışkan ve yumuşak huyludur.

Başta annesi ve babası olmak üzere herkese karşı saygılı olan Nalan, kurallara uymakla birlikte asla aşırıya kaçmadan hayatını annesinin yönettiği biçimde yaşamaya alışkındır.

Burcu Biricik kimdir?

4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’nın Elmalı ilçesinde dünyaya gelen Burcu Biricik henüz lisedeyken katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldı ve daha sonrasında da üniversite okumak adına İzmir’e yerleşti. Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde okuduğu esnada Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda çalıştı.

Camdaki Kız Nalan kimdir? Burcu Biricik kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

2006 yılında Antalya’da katıldığı bir güzellik yarışmasında “Akdeniz Kraliçesi” seçilen Biricik, Muhteşem Yüzyıl ve Ustura Kemal dizilerinde ufak rollerde oynadı. 2012’de Düşman Kardeşler, 2013’de Beni Böyle Sev ve 2014’de de Ulan İstanbul ile Şeref Meselesi dizilerinde oynadı.

2015 yılında nişanlandığı reklamcı sevgilisi Emre Yetkin ile 30 Temmuz 2016 tarihinde dünya evine giren Biricik, 2016 yılında Kanal D’de yayınlanan “Hayat Şarkısı” adlı dizide başrol oynadı. 2019 yılında Kuzgun adlı dizide rol alan Biricik, 2020 yılında da Kırmızı Oda dizisinde Bolcuk rolüyle çok beğenildi.

Camdaki Kız Nalan kimdir? Burcu Biricik kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Burcu Biricik nalan Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.