Camdaki Kız Nalan ile Hayri'nin karşılaşması nasıl olacak? Asıl dizi şimdi başlıyor! Kitaptan tüyolar...

Camdaki Kız dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin sabırsızlıkla beklenen dizisi için artık nefesler tutuldu. Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakteri ile uzun zamandır kamuoyunu meşgul eden Hayri'nin karşılaşması nasıl olacak?

Bilindiği gibi Camdaki Kız dizisi Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlandı. Dizinin ikinci sezonunda dair fragmanlar da peşpeşe yayınlandı. Fragmanlar sonrası heyecanı bir kat daha artan dizinin hayranları Nalan ile Hayri'nin karşılaşmasının nasıl olacağı konusunda da kitaptan tüyoların peşine düştü.

NALAN İLE HAYRİ NASIL KARŞILAŞIYOR?

Nalan'ın Şerifoğlu hanesine girmesiyle birlikte asıl dizi şimdi başlıyor diyebiliriz. Sedat'ın annesi Gülcihan'ın “Uçkuruna düşkün bir alçak uğruna” sözleri yeni yayınlan fragmana damga vurdu.Tabi geçtiğimiz sezon dizinin en dikkat çeken karakterlerinden olan Cana da yeni sezonda oldukça etkili olacak. Yine Sedat'ın peşini bırakmayacak olan Cana'nın Sedat'a söylediği; ''Nalan'ı tercih ettiğin için çok mutlu oldum'' sözleri karşısında Nalan neye uğradığını şaşırır.

Camdaki Kız ne zaman başlıyacak? Camdaki Kız 2. sezon ne zaman? Camdaki Kız  yeni bölüm fragmanı

Şimdi gelelim en önemli soruya: İzleyicinin de en büyük merakı ve akıl kurcalayan soru Hayri ile Nalan'ın karşılaşması nasıl olacak? Cihangir Ceyhan'ın canlandıracağı Hayri karakteri uzun süredir dizi dünyasını meşgul ediyordu. Birçok aday arasından Hayri karakterini kapan Cihangir Ceyhan ile Burcu Biricik'in uyumu konusunda endişeler olsa da dizinin ikinci sezonunda neler olacak hep birlikte göreceğiz.

Camdaki Kız yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı  mı? - Magazin Haberleri - Milliyet

Hayri, Nalan'ın karşısında nasıl ve ne zaman çıkacak? Camdaki Kız dizisinin yeni sezonunda nelerin olacağı konusunda henüz yüzde yüz kesinlikte konuşabilmek imkansız. Zira kitaptan uyarlanan dizinin senaryosunu başka isimler kaleme alıyor.

Hikayeyi şekillendirecek ve renklendirecek senaryo ekibi yeni sezonda Nalan ve Hayri'nin buluşmasını da izleyicinin taleplerine göre de şekillendirebilir.

O yüzden Camdaki Kız'ın ilerleyen bölümlerinde kesin olarak bunlar yaşanacak dersek yanlış bilgi vermiş oluruz. Ancak kitabın üzerinden giderek izleyicilere ufak tüyolar vermemiz mümkün. Peki Camdaki Kız'ın gelecek bölümlerinde ne gibi sürprizler yaşanacak? Hayri, Nalan'ın karşısına nasıl çıkacak?

Sedat, karısı Nalan'a asla sevgi ve şefkat göstermez. Bu arada Nalan hamile kalır ancak yaşadığı stresten ötürü bebeğini kaybeder. İşi ve çalışma hayatını bırakır. Bu süreçte anne ve babasını da kaybeden Nalan psikolojik anlamda büyük bir çöküş yaşar. Sonrasında Muzo'nun desteğini arkasına alan Nalan, ayağa kalkmaya karar verir ve işe geri döner. Bu süreçte şirkette çalışan Hayri isimli karakter, Nalan'a korumalık ve şoförlük yapmak üzere görevlendirilir.

İşte dananın kuyruğu da burada kopar. Psikolojik olarak çökmüş, yalnız ve sevgiye muhtaç Nalan'ın bu durumundan faydalanan Hayri, Nalan'ı kendisine bağlar. Ancak Nalan, her ne kadar kocası ile bir sevgi bağı olmasa da evli bir kadına böyle bir ilişki yakışmayacağını düşünür ve Sedat'tan ayrılır. Hayri ile yeni bir hayat kurmak isteyen Nalan büyük bir şokla daha yüzleşir. Hayri evlidir. Köyünde resmi nikahlı bir karısı olan Hayri Nalan'ı kuma getirir. Ancak köydeki karısı bu duruma alışkındır ve Nalan'a ses çıkarmaz. Hatta Nalan'ı çok sever ve onu sık sık ziyarete gelir.

Fakir bir köylü olan Hayri, Nalan'a hiç görmediği o şefkati ve sevgiyi verir. Ancak Hayri'nin de gözü dışarıdadır. Farklı farklı heyecanlar yaşamayı seven Hayri, bir gün gittiği bir meyhanede çalışan Laz kızına aşık olur. Bu kız zengin bir işadamının metresidir. Geçmişinde öz babasının tecavüzüne uğramış olan bu kızda Hayri'ye bağlanır ve ondan evlilik sözü alır. Ancak resmi nikahlı karısı buna bu kez izin vermez. Bu keşmekeşin ortasında kalan Hayri ne yapacağını bilemez ve umutlarıyla oynadığı Laz kızı tarafından bıçaklanarak öldürülür.

Nalan ise tüm yaşananlardan sonra kendini kaybetme noktasına gelir. Profesyonel bir yardım almaya karar veren Nalan doktora gider ve tedaviye başlar. Bu süreçte asıl babasını bulur. Gittiği resim atölyesindeki hocasının öz babası olduğunu öğrenir. Babası tüm eserlerini Nalan'a bırakır. Nalan hayatında yepyeni bir sayfa açar... Evet kitapta yaşananlar bu şekilde. Bakalım senaristler bu hikayeyi kendi hayal güçleriyle harmanlayıp nasıl bir şekle sokacaklar?

Camdaki Kız Nalan ile Hayri'nin karşılaşması nasıl olacak? Asıl dizi şimdi başlıyor! Kitaptan tüyolar... ile ilgili etiketler Kanal D camdaki kız hayri camdaki kız nalan nalan ile hayri karşılaşması gülseren budayıcoğlu camdaki kız cana
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.