Camdaki Kız Muzo kimdir? Hastalığı nedir? Enis Arıkan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Camdaki Kız Muzo kimdir sorusu diziyi yakından takip edenler için oldukça önem arz etmekte. Camdaki Kız dizisinde psikolojik sorunları olan gizemli bir karakteri canlandıran Enis Arıkan oldukça beğenildi. Peki, Camdaki Kız Muzo’nun hastalığı nedir? Enis Arıkan kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Muzo, gizemli bir karakteri canlandırmaktadır. Muzo sadece şirketlerin gelir gider tablosunu evinde tutan birisi aynı zamanda da çizim yeteneği ile şirketin göz bebeği bir genci canlandırmaktadır. Psikolojik sorunları olduğundan dolayı evden çıkmayan Muzo, kuşlarına yem vermektedir.

Camdaki Kız Muzo’nun hastalığı; doğuşundan itibaren bir takım fiziksel gelişim sorunları ile karşı karşıya kalmış, çok ağır tedaviler geçirmiş ve oldukça acı çekmiştir. Muzo bu nedenlerden dolayı insanlar uzak kalarak evinde kuş beslemektedir.

Sıklıkla vakit geçirdiği odasında kendisine yepyeni bir dünya kuran Muzo, kendini teknolojiye vererek uzak üssüne benzeyen mekanında vakit geçirmektedir.

Camdaki Kız Muzo kimdir? Hastalığı nedir? Enis Arıkan kimdir, kaç yaşında, nereli?

ENİS ARIKAN KİMDİR?

3 Ocak 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Enis Arıkan, sosyal medyada aktif olan en popüler isimlerden birisidir. Üniversite eğitimini Bilgi Üniversitesi’nde Sahne ve Gösteri Sanatları Performansında tamamlayan Arıkan, oyunculuk kariyerine tiyatro ile başladıktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi‘nde Tiyatro bölümünde eğitim almıştır.

1998 yılında yayınlanan Aynalı Tahir dizisinde ilk kez kameralar karşısına geçen Arıkan, bugüne kadar Çekirdek Aile, Genco, Uçurum gibi birçok dizide oynadıktan sonra Ezgi Mola ile Kocan Kadar Konuş filminde de başarı ile rol almıştır.

2016 yılında Familya isimli dizide Bergütay karakterine can veren Arıkan, 2018 yılında Gülse Birsel’in senaryosunu kaleme aldığı Jet Sosyete dizisinde oynamıştır.

Enis Arıkan şu aralarda Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Muzo karakterine hayat vermektedir.

Camdaki Kız Muzo kimdir? Hastalığı nedir? Enis Arıkan kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

Dizileri ve Filmleri

2020 – Alice Müzikali
2020 – Jet Sosyete
2019 – Aslı Gibidir
2018 – Görevimiz Tatil
2016 – Familya
2015 – Kocan Kadar Konuş (Film)
2014 – Hayat Ağacı (TV Dizisi)
2014 – Cesur Hemşire (TV Dizisi)
2012 – Uçurum (Kutlu) (TV Dizisi)
2010 – Yerden Yüksek (TV Dizisi)
2010 – Aşk ve Ceza (TV Dizisi)
2009 – Kapadokya Düşleri (Ahmet) (TV Dizisi)
2008 – Kurtlar Vadisi Pusu(TV Dizisi)
2007 – Genco (Cüneyt) (TV Dizisi)
2004 – Kadın İsterse (TV Dizisi)
2003 – Gurbet Kadını (TV Dizisi)
2002 – Çekirdek Aile (TV Dizisi)
2002 – Yıldızların Altında (TV Dizisi)
2001 – Hırsız ( (TV Dizisi)
1999 – Zilyoner (TV Dizisi)
1998 – Gülerken Ağladık (TV Dizisi)
1998 – Aynalı Tahir (Erman) (TV Dizisi)

 

Camdaki Kız Muzo kimdir? Hastalığı nedir? Enis Arıkan kimdir, kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Enis Arıkan Camdaki Kız Muzo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.