Camdaki Kız Metin Kimdir? Nalan'ın Gerçek Babası Metin'i Kim Oynuyor?

Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinde düğüm yavaş yavaş çözülüyor. Dizinin izleyenleri ise Nalan'ın gerçek babası Metin'in kim olduğunu merak ediyor. Peki Nalan'ın babası Metin'i kim oynuyor? Camdaki Kız Metin kimdir?

Geçtiğimiz sezondan bu yana her bölümüyle olay yaratan Camdaki Kız dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Hande Ataizi'nin oynadığı Camdaki Kız'da Nalan'ın gerçek babası Metin'i kim oynuyor?

CAMDAKİ KIZ METİN KİMDİR?

Dizinin son iki bölümünde konuşulan Metin karakterini kimin oynadığı seyircinin de merak konusu oldu. Camdaki Kız Metin, Feride'nin erkek kardeşi Nalan'ın ise gerçek babasıdır.

Camdaki Kız Metin'i Kim oynuyor?

Nalan'ın babası olarak oyuncu kadrosuna girecek olan oyuncu henüz belli olmadı. Camdaki Kız dizisinde iki bölümdür konuşulan Metin, Feride'nin de erkek kardeşidir.

Camdaki Kız Metin Kimdir? Nalan'ın Gerçek Babası Metin'i Kim Oynuyor?

CAMDAKİ KIZ SEMA KİMDİR?

Camdaki Kız dizisinde Sema karakteri aslında Nalan'ın gerçek annesidir. Aynı adı taşıyan kitaptan uyarlanan hikayeye göre Nalan'ın annesi öz dayısı tarafından tecavüze uğramış ve Nalan'ı dünyaya getirmiştir. Sema Nalan'ı dünyaya getirirken vefat etmiştir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camdaki Kız Metin Kimdir? Nalan'ın Gerçek Babası Metin'i Kim Oynuyor? ile ilgili etiketler Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.