Camdaki Kız dizisi Laz kızı kimdir? Laz kızını kim oynayacak?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Laz kızının kim olacağı merakla bekleniyor. Bir aşk adamı olan Hayri’nin evlenme sözü verdiği Camdaki Kız Laz kızı kimdir? Camdaki Kız Laz kızını kim oynayacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından sahneye uyarlanan Camdaki Kız dizisinin gelecek bölümlerindeki karakterlerden birisi olan Laz kızı şimdiden izleyenlerin merakını cezbetmeye başladı.

CAMDAKİ KIZ LAZ KIZI KİMDİR?

Fakir ve cahil bir köylü olan Hayri’nin Nalan’a aşık olması sonrasında kendini aşk adamı olarak ilan etmesi ve aynı anda evlenme sözü verdiği Laz kızı karakteri büyük ilgi toplayacak. Aynı anda hem Nalan ile hem de karısıyla ilişkisinin devam ettiği noktada meyhanede tanıştığı Laz kızına aşık olan Hayri bir anda bütün dünyaları alt üst eder.

Camdaki Kız dizisi Laz kızı kimdir? Laz kızını kim oynayacak?

Laz kızı; gençlik yıllarında öz babasının tecavüzüne uğramış sonrasında da hem toplum hem de ailesi tarafından dışlanmıştır. Hayri’den evlenme sözü alan ve gelecek adına bütün umutlarını O’na bağlayan Laz kızı gerçekleri öğrendikten sonra hem Hayri’yi hem de karısını tehdit eder. Bu üçlünün arasında kalan Hayri’de bir gün Laz kızı tarafından evinin bahçesinde bıçaklanarak öldürülür.

Camdaki Kız dizisinde Laz kızını kimin canlandıracağı henüz belli olmadı.

Camdaki Kız dizisi Laz kızı kimdir? Laz kızını kim oynayacak? - Resim : 2

CAMDAKİ KIZ KONUSU

Nalan bir gün zorla psikiyatri kliniğine getirilir ve zaman içerisinde başından geçenleri anlatmaya başlar. Aslında onu buraya getiren asıl sebep de sevgilisi olan Hayri ile yaşadıklarıdır.

Nalan; Evliyken Hayri ile aşk yaşayan, psikiyatri desteği alan asıl olayların anlatıcı kişisidir.

Evli ve 3 çocuk babası olan Hayri; Türkan ile evliyken Nalan ile sevgili olup aşk yaşayan bir adamdır.

Sedat; Nalan’ın evli olduğu kocasıdır.

Camdaki Kız dizisi Laz kızı kimdir? Laz kızını kim oynayacak? ile ilgili etiketler Camdaki Kız Laz Kızı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.