Camdaki Kız Koroğlu Çiftlik Otel Nerede?

Camdaki Kız Koroğlu Çiftlik oteli Nerede sorusu dizinin 3. bölümünün ekrana gelmesinin ardından merak konusu oldu. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız heyecanlı anlarla devam ediyor.

Camdaki Kız Koroğlu Çiftlik Otel Nerede? Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan ve 15 Nisan akşamı 2. bölümüyle ekrana gelen Camdaki Kız dizisi Perşembe akşamları yayınlanıyor. Dizide yer alan Koroğlu otel çiftlik ise merak edilen detaylardan oldu.

CAMDAKİ KIZ KOROĞLU ÇİFTLİK OTEL NEREDE?

Camdaki Kız dizisinde Sedat'ın ailesinin otelinde buluşmaya karar verildiğinde izleyici de bu eşsiz doğaya sahip yerin neresi olduğunu merak etmeye başladı. Koroğlu oteli çiftliği de eşsiz doğasıyla çok merak edildi ve araştırıldı. Camdaki Kız dizisinde eşsiz doğası ile dikkatleri çeken Koroğlu çiftliği oteli herkesin dikkatlerini çekti.

İstanbul’un dışında Anadolu Yakasında Sarıyer ya da Beykoz çıkışlarında bir noktada olan Koroğlu çiftlik otel Camdaki Kız dizisiyle bilinen bir yer oldu.

 

Camdaki Kız Koroğlu Çiftlik Otel Nerede? ile ilgili etiketler Kanal D koroğlu çiftlik otel camdaki kız koroğlu çiftlik otel camdaki kız dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.