Camdaki Kız kitabı kimi anlatıyor? Camdaki Kız kitabı spoiler, dizinin gerçek hikayesi nedir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlama bir dizidir. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrol oynadığı dizi yayınlandığı akşam sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki Camdaki Kız kitabı kimi anlatıyor? Camdaki Kız spoiler ve dizinin gerçek hikayesi haberimizde.

Camdaki Kız kitap özeti merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilk iki bölümü ile izleyiciden tam not alan dizinin başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu yer alıyor. Camdaki Kız Nalan karakterinin annesi Feride rolüyle izlediğimiz oyuncu ise Yeşilçam'ın usta isimlerinden Nur Sürer.

CAMDAKİ KIZ KİTABI KİMİ ANLATIYOR?

15 Nisan 2021 Perşembe akşamı ikinci bölümü ile ekrana gelen Camdaki Kız kitap özeti okumak isteyenler harekete geçti. Dizinin gerçek hikayesini merak edenler ise sosyal medyadan haberler peşinde. Peki Camdaki Kız kitabı kimi anlatıyor? Camdaki Kız spoiler ve Camdaki Kız gerçek hikayesi nedir?

Gülseren Budayıcıoğlu, “Camdaki Kız”da, büyük bir şehirde dünyaya gelmiş, statüsü ve ekonomik düzeyi yüksek bir ailede yetişmiş Nalan Hanım'la, köyde dünyaya gelmiş ve büyük bir şehrin varoşunda çocukluğu geçmiş Hayri Bey'in yaşanmış hikayeleri üzerinden anlatıyor tüm bunları bizlere.


Genç yaşta lüks bir yaşam süren ve daha sonra zengin ve köklü bir aileye katılan Nalan, bir gün zorla akıl hastanesine kaldırılır. Onu buraya getiren, yedi yıl birlikte yaşadığı sevgilisi Hayri’dir. Hayri, Nalan’a hayatında başka biri olduğunu söyleyince, tüm dünyası harap olan Nalan’ın intihar edeceğini söylemeye başladı. Nalan, geldiği seansta yavaş yavaş doktoruna tüm hayat hikayesini anlatır.

 

 

Camdaki Kız kitabı kimi anlatıyor? Camdaki Kız kitabı spoiler, dizinin gerçek hikayesi nedir? ile ilgili etiketler Kanal D camdaki kiız kitap özeti camdaki kız kimi anlatıyor camdaki kız spoiler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.