Camdaki Kız Hayri'si için bomba iddia! Vartolu Selahattin Nalan'a şoför oluyor

Camdaki Kız dizisinde ilk sezon sona eriyor. Kanal D ekranlarında sezona damgasını vuran iddialı yapımlardan Camdaki Kız, başladığı ilk bölümünden bu yana nefessiz olarak takip ediliyor. Reytinglerde büyük bir sıçrama yaşanan Camdaki Kız dizisinin sezon finalinde bombalar peş peşe patlıyor.

Başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı Camdaki Kız dizisinde Enis Arıkan karakterinin canlandırdığı sürprizleri bitmezken tecrübeli oyuncu Nur Sürer’in de hayat verdiği Feride her daim performansları ile göz doldurmayı başardı.

Ancak ilk sezonda sona doğru gelinirken yeni sezon öncesinde bazı bombalarında patlaması gündeme geldi.

Camdaki Kız yeni sezonunda kadroya yeni isimlerin katılacağı gündeme gelirken iddialı oyuncuların hikayeyi farklı noktalara kadar taşıyabileceği ifade edildi. Sezon arasında Camdaki Kız dizisiyle ilgili birçok kulis bilgisinin şimdiden ifşa olması şoför Hayri karakteri üzerinden ifşa olmaya başladı.

Camdaki Kız Hayri'si için bomba iddia! Vartolu Selahattin Nalan'a şoför oluyor

Hayri karakterine henüz kimin hayat vereceği bilinmezken bu konuda değişik tahminlerin gün yüzüne çıkması izleyenleri oldukça şaşırttı. Camdaki Kız sezon finalinde yüzü görünmeyecek Hayri karakteri için Uraz Kaygılaroğlu ismi bir adım daha öne çıktı.

Ancak tam da bu esnada Hayri karakterini canlandıracak ismin final yapan Çukur dizisinin Vartolusu Erkan Kolçak Köstendil olabileceği bile iddia edildi.

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşanacak?

Koruoğlu ailesinin bütün yalanlarına şahitlik eden Feride, büyük bir yıkım içerisindedir. Sedat ve Nalan aşkının bitmesi bir kez daha gündeme gelirken tam da bu yol ayrımında Feride’nin aklı karışır.

Kına gecesi ve düğün hazırlıkları için son aşamaya kadar gelinirken Nalan’ın içinde halen büyük bir korku vardır. Feride’nin erkekler hakkında görüşleri Nalan’a kabusu yaşatırken Muzo geçmişten gelen karanlık sırlar konusunda uyarılarda bulunur.

Camdaki Kız Hayri'si için bomba iddia! Vartolu Selahattin Nalan'a şoför oluyor - Resim : 2

Son bölümde Cana’nın itirafındaki esas konu ise Nalan’ın evleneceği adam Sedat ile geçirdiği gecedir. Sedat’tan vazgeçmeye halen niyeti olmayan Cana, kına gecesi için büyük bir sürprize hazırlanırken balo salonunda Sedat ile Nalan arasında yaşanan romantik anlar da dikkatlerden kaçmaz.

Camdaki Kız Hayri'si için bomba iddia! Vartolu Selahattin Nalan'a şoför oluyor ile ilgili etiketler Camdaki Kız vartolu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.