Camdaki Kız hangi gün yayınlanıyor? Camdaki Kız hangi kanalda? Saat Kaçta?

Camdaki Kız yayın günü nedir merak ediliyor. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz iki bölümü ile izleyiciden tam not almayı başaran dizinin başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu yer alıyor. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın hikayesi anlatılıyor. Peki Camdaki Kız yayın günü nedir? Saat kaçta başlıyor?

CAMDAKİ KIZ YAYIN GÜNÜ NEDİR?

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer gibi usta isimlerin  yer aldığı Camdaki Kız dizisi Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlama bir dizidir. Nalan'ın hikayesinin anlatıldığı bölüm oldukça fazla meak edilen Camdaki Kız kitabının özetini de haberimizden bulabilirsiniz.

Camdaki Kız dizisi her Perşembe Kanal D ekranlarında saat 20:00'da ekrana geliyor.

 

 

Camdaki Kız hangi gün yayınlanıyor? Camdaki Kız hangi kanalda? Saat Kaçta? ile ilgili etiketler Kanal D Camdaki Kız ne zaman camdaki kız hangi kanalda camdaki kız saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.