Camdaki Kız Feride Ölüyor Mu? Nur Sürer Diziden Ayrılıyor mu?

Rekortmen dizi Camdaki Kız 42. bölümüyle büyük bir vedaya hazırlanıyor. Dizinin ilk günlerinde tepkilerin dinmediği Nalan'ın annesi Feride Camdaki Kız'a veda ediyor. Kitap uyarlaması olan Camdaki Kız dizisinde Feride Ölüyor mu? Nur Sürer diziden ayrılıyor mu? Detayları haberimizde paylaştık.

Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen Camdaki Kız dizisi her bölümüyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi ve Nur Sürer gibi oyuncuların başrollerinde olduğu Camdaki Kız 42. bölümüyle başrol oyuncusuna veda ediyor.

Camdaki Kız Nalan'ın annesi Feride'nin diziye veda edeceği yeni bölümde kızına yaptıkları karşısında pişman olan Feride vasiyetini açıklıyor. İlk bölümlerde izleyici tarafından büyük bir tepkiyle karşılansa da aslında Feride karakteri zamanla sevildi.

Nur Sürer'in olağanüstü performansıyla hafızalara kazınaan Camdaki Kız Feride karakteri için yolun sonu geldi. Dizinin uyarlandığı kitapta da Feride'nin intihar ederek hayatına son vereceği bilgisi var.

CAMDAKİ KIZ FERİDE ÖLÜYOR MU?

Burcu Biricik'in oynadığı Nalan'ın annesi Feride, bir zamanlar kızına zorla korse giydirmesiyle dikkat çekmişti. Dizinin yeni sezonunda olmayacak olan Feride, sezon finali öncesi de ayrılıyor.

Camdaki Kız Feride Ölüyor Mu? Nur Sürer Diziden Ayrılıyor mu?

Feride'nin intihar ederek diziye veda etmesiyle birlikte Nalan ve Hayri'nin aşklarının da başlaması bekleniyor.

Camdaki Kız 42. bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında olacak.

Camdaki Kız Feride Ölüyor Mu? Nur Sürer Diziden Ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Camdaki Kız camdaki kız feride ölüyor mu nur sürer diziden ayrılıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.