Camdaki Kız Döndü kimdir? Feri Baycu Güler kaç yaşında, evli mi?

Kanal D'nin dün akşam yayın hayatına başlayan dizisi Camdaki Kız birçok kesimden destek aldı. Dizide Döndü karakterini oynayan oyuncu Feri Baycu Güler kimdir sorusu da diziden sonra gündem oldu. Camdaki Kız dizisinin yeni yüzü Feri Baycu Güler kaç yaşında, evli mi?

Camdaki Kız dizisinde Döndü karakteri ile izleyicinin dikkatini çeken Feri Baycu Güler kimdir, kaç yaşında? Kanal D'nin yeni dizisi Camdaki Kız'da Döndü karakteri dün akşam dizinin takipçileri tarafından merak edildi.

CAMDAKİ KIZ DÖNDÜ KİMDİR?

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer'in rol aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlama olan Camdaki Kız dizisi ilk bölümü ile 8 Nisan akşamı Kanal D'de yayınlandı. Dizide Döndü karakterini canlandıran Feri Baycu Güler de en az başroller kadar merak edilen karakterlerden biri oldu. 

FERİ BAYCU GÜLER KAÇ YAŞINDA, EVLİ Mİ?

Koroğlu köşkünün tek hizmetçisidir. Gülcihan’ın hemşerisidir. Gülcihan’ı genç kızlık zamanlarından beri tanımaktadır. Neşeli, eğlenceli, hoş sohbet, komik bir kadındır. Her durum ve insan için her zaman bir tespiti vardır. Dedikodu yapmayı çok sever.

Camdaki Kız dizisi Döndü kimdir, gerçek adı ne? Feri Baycu Güler hangi dizilerde oynadı?

Feri Baycu Güler, 1976 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Aşkın Halleri dizisi ile yaşamış; Altınsoylar, Çifte Saadet ve Erkenci Kuş dizilerinde rol almıştır. Tiyatro hayatını da sürdüren Feri Güler bir yandan yapımcılık yaparken öte yandan, Mamart Tiyatro'nun genel sanat yönetmenliğini yapmaktadır. Bunun yanı sıra en son rol aldığı oyunlar; Nereye Gitti Bütün Çiçekler? Ve Tartuffe'dür.

 

Camdaki Kız Döndü kimdir? Feri Baycu Güler kaç yaşında, evli mi? ile ilgili etiketler Kanal D camdaki kız döndü feri baycu güler kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.