Camdaki Kız dizisindeki Nalan Beklemediği Yerden Tokat Yiyor!

Camdaki Kız dizisinin heyecanlı bölümleri perşembe akşamları milyonlarca izleyiciyi kendisine çekiyor. Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı dizinin 35 bölümü geride kaldı… Güçlü oyuncu kadrosu ve etkili hikayesi ile göz dolduran dizinin reytingleri de iyi gelmeye devam ediyo

Camdaki Kız dizisi gerçek bir hayat hikayesinden uyarlandı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından alıntılanan Camdaki Kız’ın yeni bölümlerinde bazı yeniliklerle karşılaşacaksınız. Diziden usta oyuncu Şerif Erol ayrıldı… Adil bey karakterini canlandıran oyuncu, hikayesi bitince ve karakter de ölünce ekibe veda etmek durumunda kaldı.

Camdaki Kız dizisindeki bu ayrılık aynı zamanda yeni bir dizi çiftinin de doğuşuna yol açacak. Hayattaki en büyük dayanağı olan babasını kaybeden Nalan, başını yaslayacak bir omuz arıyor. İşte o omuzun sahibi Hayri olacak.

Camdaki Kız dizisindeki ayrılık yeni bir dizi çiftini ortaya çıkardı! 1

Cihangir Ceyhan ile Burcu Biricik ikilisinin dizinin hikayesinin ilerleyen bölümlerinde yeni dizi çifti olarak ekrana yansımaları merakla bekleniyor.

Nalan aradığı güveni, sıcaklığı ve sevgiyi Hayri de mi bulacak? Camdaki Kız dizisinin 36. yeni bölümünde bu ikilinin öne çıkacağı bir dönemin başladığına yönelik işaretler göreceksiniz.

Camdaki Kız dizisindeki ayrılık yeni bir dizi çiftini ortaya çıkardı! 2

Cihangir Ceyhan, ikinci sezonda diziye katıldı ve bir türlü hayranları Hayri karakterini özümseyemei. Ancak artık yeni bölümlerde Hayri ile Nalan aşkına doğru giden bir hikaye görebiliriz. Bu da oyuncunun hikayede daha çok öne çıkması ile birlikte hayranlarını da memnun edecektir.

Camdaki Kız dizisindeki Nalan Beklemediği Yerden Tokat Yiyor! ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.